Uzdarbojas kaķu sakropļotāji – mīluļu saimnieki ir pārbiedēti!

Mančesterā, Oldhamā kaķu saimnieki ir pārbiedēti, jo jau četriem kaķiem ir bijusi nepieciešama steidzama palīdzība šokējošu ievainojumu un sakropļojumu dēļ. 

Ir ticis ziņots, ka kāda divu bērnu māte esot piedzīvojusi traumu, kad viņas kaķis esot atnācis mājās ar asti, kurai bija novilkta visa āda līdz kaulam. Viņam savainojums bija tik spēcīgs, ka asti nācās amputēt. Kaķa saimniece saka: “Kaķis ir pārbiedēts, viņa saraujas pat tad, kad es viņai nāku tuvumā. Ja kāds spēj ieskatīties nevainīga kaķa acīs un nodarīt kaut ko šādu, ko vēl citu viņš ir spējīgs izdarīt? Tas ir kāds psihopāts.” 

Antonia-Jenkinsons-cat-Kiwi

Vēl kādam kaķim ir smagi jāārstējas, tomēr ne visiem ir tik viegli viss izgājis:

Viens kaķis ir ticis atrasts miris – veterinārajā klīnikā tika atklāts, ka kaķim pa seju ir ticis sists tik stipri, ka viņam ir salūzis žoklis un kakls. Pēc kaķa nāves slepkava viņam ir nogriezis asti. Kaķa saimniece bija pilnībā satriekta. 

Nākamajā dienā jau atkal tika ziņots par beigtu kaķi. Viņam bija novilkta āda, ticis izķidāts un arī aste bija nogriezta. 

Tomēr neviens nav īsti pārliecināts, vai šie uzbrukumi ir saistīti, jo tie norisinājušies diezgan patālu viens no otra. 

Visi kaķu saimnieki ir brīdināti, lai viņu mājdzīvnieki tiktu turēti iekštelpās. 

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">bē</cite>

    Kāda jēga no šī rakstiņa? Kāda man daļa, kas notiek Mančestrā? Es tāpat tur neko nevar palīdzēt. Un gan jau Anglijas policija, atšķirībā no mūsējās, tiks galā. Šis raksts tikai pasviež mūsu atsaldētajiem idejas, ko darīt ar kaķiem.

Leave a Comment