Uzmani savu bērnu – norijot šo lietu, var notikt pats ļaunākais!

Pēc neilga laika kādā naktī 2 gadus vecā meitenīte bija mirusi – un viss tikai tādēļ, ka viņa bija norijusi pogas bateriju.

Dažas dienas pēc Ziemassvētkiem meitenīte pavisam nejutās labi – bija novērojama vemšana un drudzis. Pēc tam 3 dienas pēc Ziemassvētkiem meitenīte sāka vemt asinis un kļuva pavisam zila. Briānas vecāki nekavējoties zvanīja ātrajai palīdzībai un nogādāja viņu slimnīcā.

briana-florer

Slimnīcā tika noskaidrots meitenītes stāvoklis un viņa steidzīgi tika sagatavota operācijai. “Viņi operēja Briānu 2 arpus stundas, bet ārsti nespēja apturēt asiņošanu. Viņi nosprieda, ka baterija bija izēdusies cauri miega artērijai.”

Diemžēl Briānas gadījums tāds nav vienīgais – bērni, kuri vēl nav sasnieguši 6 gadu vecumu, diezgan bieži norij šāda veida priekšmetus, kas ir ļoti indīgi organismam. 

Lai arī Briānas ģimene mainīt vairs neko nespēj, viņi cer, ka viņu pieredzes stāsts palīdzēs citiem bērniem – liks viņu vecākiem vairāk uzmanīties un parūpēties par to, lai šādas lietas bērniem nebūtu viegli pieejamas.

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment