Uzpeldējusi fotogrāfija, kurā redzams mirklis īsi pirms lauvas uzbrukuma tūristei

1aa
Brīdinājuma zīmes pirms parka ieejas nepārprotami norāda, ka logi automašīnās jātur aizvērti

Video, kuru uzfilmēja bojā gājusī sieviete, konfiscējusi policija, lai to izmantotu kā pierādījumu. Izrādās, ka sieviete, kopā ar savu vīru nav ievērojuši elementārus drošības noteikumus un braukuši cauri parkam ar atvērtiem logiem, lai arī parka darbinieki un zīmes visapkārt norāda, ka tas ir aizliegts. Pats video medijos tā arī vēl nav parādījies, tomēr ir zināms, ak šim traģiskajam notikumam bija daudzi liecinieki.

Mēģinot aizstāvēt savu sievu no lauvas uzbrukuma, smagus ievainojumus guvis arī sievietes vīrs. Šis ir jau ceturtais gadījums salīdzinoši īsā laika sprīdī, kad noticis nopietns uzbrukums parka apmeklētājiem no lauvu puses. Visos gadījumos netika ievēroti drošības noteikumi, un automašīnām logi bijuši atvērti.

Parka pārstāvji izsaka neizpratni par apmeklētāju vieglprātību un savām dzīvībām, kad labāku bilžu vārdā, tiek turēti atvērti logi.

Nāvīgo deviņus gadus vecās lauvenes uzbrukumu uzfilmēja arī aizmugurē braucošie tūristi, kuri ir šoka stāvoklī no redzētā. Lauva pa atvērto logu izvilkusi jauno sievieti no automašīnas un saplosījusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment