Uzzini, kad vislabāk nodarboties ar seksu! Zinātniski pamatota atbilde

20 gadu vecumā:

Plkst. 15:00 pēcpusdienā ir ideālais laiks seksam. Lai arī tev ir dzinulis, kas liks ar seksu nodarboties jebkurā diennakts stundā, tomēr, šajā laikā ir īpašs pēcpusdienas enerģijas pieplūdums, kas ļaus procesā ieguldīt vairāk enerģijas.

30 gadu vecumā:

Celies un velies! Tava seksuālā stunda ir aptuveni plkst. 8:20 no rīta, bet seksam jābūt ātram. Pēc tā paša principa vadoties, plkst. 8:40 jau būs pienācis ideālais laiks brokastošanai, lai izvairītos no cukura līmeņa krituma. Pēc pētījuma datiem, saules gaisma plkst. 8:20 liek paaugstināt testosterona līmeni vīriešu un sieviešu smadzenēs, stimulējot smadzeņu hormonālo daļu.

40 gadu vecumā:

Labākais laiks ir plkst. 22:20, jo sekss liek izdalīties oksitocīnam, kas palīdz atslābināties un aizmigt. Labākais laiks, lai dotos gulēt ir plkst. 23:30, tādēļ, vari nesteigties.

50 gadu vecumā:

Cerams, ka nedodies gulēt agri, jo labākais laiks ir plkst. 22:00. Lai balansētu aktivitātes šajā vecuma grupā, labāk ar seksunodarboties dienas noslēgumā.

60 gadu vecumā:

Savu iemīļoto seriālu tev nākies ierakstīt, jo tavs labākais laiks ir plkst. 20:00. Pēc pētījuma datiem, šis laiks ir vislabākais, jo tas ļauj vakariņām tikt sagremotām, ja tās ieturētas plkst. 18:30. Papildus, izdalītais oksitocīns ļaus tev labāk aizmigt.

70 gadu vecumā:

Gluži tāpat kā 60 gadu vecumā, arī 70 gados vislabāk ar seksu nodarboties plkst. 20:00. Tas palīdzēs tev iemigt, vislabākais laiks gulētiešanai ir plkst. 21:30.

Avots: 961.com.au

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment