Uzzini kāpēc ar gadiem pazūd orgasma intensitāte

1. Tev parādās vairāki traucējoši faktori

Kad tu biji studentu gados, tava uzmanība tika veltīta tikai draudzenei, kas guļ tavā gultā. Gadiem ejot tev arvien grūtāk no galvas izmest visas domas par ģimenes un darba problēmām. Bet tas tieši traucē, lai sasniegtu orgasmu. Izmanto masāžas, lai no galvas izmestu visas sliktās domas.

2. Tu vairs neesi tik tuvs savai otrai pusītei

Kad iepazinies ar savu otru pusīti tev bija vienmēr par maz viņas uzmanība. Un tad tev kļuva ar viņu būt komfortabli. Jūs sākāt mazāk skūpstīties un apskauties. Bet tas slikti ietekmē tavu orgasmu. Tiem pāriem kam problēmas ar pieskaršanos viens otram pieaug problēmas ar orgasmu līdz pat 2,4 reizēm.

3. Tavs testosterona līmenis samazinās

Sajūtas orgasma laikā ir ļoti atkarīgas no testosterona līmeņa. Bet jo vecāks tu esi, jo mazāks kļūst tev testosterona līmenis. Tas noved pie tā, ka domas par seksu samazinās, kā arī samazinās rīta erakcija un izstrādā sperma. Seko līdzi savam testosterona līmenim.

4. Tev parādās vēderiņš

Puišiem, kas aptaukojas testosterons pārveidojas estradiolā – sieviešu hormona estrogēna formā. Bet tas slikti ietekmē erakciju. Ieturi diētu un atgriezies atpakaļ pie sava īstā svara.

5. Tev arvien vairāk un vairāk ir problēmas ar veselību

Problēmas ar orgasma sasniegšanu var pastāstīt arī par citām problēmām ar veselību. Diabēts traumē nervus, dēļ kā samazināt jūtīgums pret erotiskiem pieskārieniem.

 

 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment