Uzzini, kas notiktu ar tavu veselību, ja katru dienu dzertu šotu tekilas; pārsteidzoši!

tequila-shot-with-limes

Kaut gan tā tekila, ko mēs parasti dzeram, ir pārpildīta ar daudz citiem cukurotiem alkoholiem, kas galīgi nenāk par labu mūsu veselībai, tekila patiesībā nāk no tās pašas augu saimes kā agave, tādēļ arī tai ir tādas pašas uztura priekšrocības kā citiem šīs saimes augiem (ja tā tiek pasniegta tīrā veidā)!

Tekilā ir probiotikas

Iemesls, kādēļ tik daudz cilvēku ēd un dzer jogurtu, ir to spēja uzturēt labās baktērijas – un tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ arī tekila ir veselīga. Cukura molekula, kas ir atrodama agavē un citos super-ēdienos, ir probiotiku avots. Kad tā tiek uzņemta laiku pa laikam, tekila var palielināt veselīgo baktēriju daudzumu zarnās, kas rezultējas labākā gremošanā.

Tekila stimulē insulīna ražošanu

Jā, tekilu ir ieteicams dzert diabētiķiem un tiem, kuriem būtu jāseko līdzi savam asinsspiedienam.

Tekila aizsargā vajadzīgās zāles, kas nepieciešamas resnajai zarnai

Lai arī tas varētu izklausīties mazliet dīvaini, bet tad, ja tu lieto zāles, kas ir paredzētas gremošanas uzlabošanai, tekilā esošie fruktāni patiesībā var izveidot aizsargbarjeru tam, lai tev nepieciešamās zāles nonāktu resnajā zarnā, pirms sašķeļ vēdera skābes. Šis noder visiem tiem cilvēkiem, kuri slimo ar Krona slimību, kairināto zarnu sindromu un kolītu.

Tekila palīdz nomierināties tieši tik daudz, lai palīdzētu tev cīnīties ar bezmiegu

Atslēgas vārds šeit ir “nomierināties” – neliels šots pirms gulētiešanas var palīdzēt izvairīties no nemiera, palīdz “iztīrīt” galvu no traucējošajām domām, kas daudziem neļauj aizmigt. Protams, nevajag dzert vienalga kādu tekilas pudeli pirms miega – svarīgi šeit ir dzert 100% tīras agaves tekilu. Lētākas tekilas tikai palīdzēs tev piedzerties un “atslēgties” – un tas gan vairs neatstāj pozitīvu ietekmi uz veselību.

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment