Uzzini, kura krāsa ir Tava laimīgā?

Melnā krāsa

Melnā ir Saturna krāsa, tā ir laimīga tiem, pār kuriem valda šī planēta. It īpašie tiem, kuri ir dzimuši Mežāža, Ūdensvīra un Svaru zīmē. Šiem cilvēkiem darbā un sadzīvē vislabāk veicas, ja apģērbā dominē tumšās krāsas drēbes. Bērniem gan melnā krāsa ir nelaimīga, jo Saturns nav labvēlīgs visiem, kas ir jauni. Šī krāsa tiek uzskatīta kā sēru krāsa, tāpēc nav ieteicams to ģērbt katru dienu.

Zilā krāsa

Zilā ir Veneras krāsa, bāli zilā- Merkura. Tā kā zilā ir arī vasaras debesu krāsa, tā ir saistīta ar visu, kas skaists un dievišķīgs. Zilā krāsa tradicionāli tiek uzskatīta par uzticīgu mīlētāju krāsu. Tie, kuri ir Veneras aizgādnē, labāk valkāt kaut ko zilu- laimīga ir jebkura nokrāsa. Arī Merkura zīmē dzimušajiem, vislabāk tomēr piestāv gaišie toņi.

Brūnā krāsa

Brūnā krāsa pieder pie tumšajiem toņiem un ir laimīga Vēža, Svaru, Skorpiona un Mežāža zīmē dzimušajiem. Par iecienītāko un laimīgāko tiek uzskatīta tieši rūsganā krāsa. Vēžiem vislabāk piestāv ļoti gaišās nokrāsas- dzeltenbrūnie toņi

Zaļā krāsa

Zaļā krāsa ir laimīga Vēža, Lauvas un Strēlnieka zīmē dzimušajiem. Zaļā krāsa tradicionāli tiek uzskatīta par izaugsmes krāsu, tā nodrošina līdzsvaru, atsvaidzina, atvieglo un dziedina. Tā ir krāsa, kas pārstāv mieru un mīlestību.

Pelēkā krāsa

Pelēkā krāsa simbolizē neitralitāti. Sidrabpelēkā krāsa tradicionāli nes laimi tiem, kas dzimuši Dvīņu zīmē. Nekādā gadījumā nav Zivju zīmē dzimušo krāsa. Pelēkā krāsa neizceļas, bet tā norāda uz gudrību un attīstību.

Sarkanā krāsa

Sarkanā krāsa nes laimi tiem, kas atrodas Marsa un Jupitera aizgādniecībā. Citiem, īpaši Svaru un Vērša zīmē dzimušajiem, sarkanā krāsa liekas kaitinoša un pat izraisa dusmas. Simbolizē dzīvības enerģiju, dzīves prieku, kā arī tai ir stimulējošs efekts. Medicīnā sarkanajai krāsai jau kopš senajiem laikiem ir liela nozīme. Tā tika uzskatīta par siltuma nesēju, tautas dziednieki uzskatīja, ka sarkans audums ir siltāks par jebkuru citu.

Baltā krāsa

Simbolizē nebūtību, nepārspētu pilnību, apskaidrību un šķīstību. Tā ir vēsa, mērķtiecīga un nevainīga. Ja mandalā ir atstātas baltas vietas, tas norāda uz gatavību uz iekšējām pārmaiņām, uz kaut ko jaunu savā dzīvē, kā arī, tas var norādīt uz enerģijas trūkumu. Baltā ir Dvīņu zīmē dzimušo krāsa, un par savu to var saukt arī Zivis.

Dzeltenā krāsa

Dzeltenā ir zelta un saules krāsa, tā saistās ar saules dievu Ra varenā Ozīrisa veidolā. Dzeltenā ir laimes krāsa visiem, kas dzimuši Lauvas un Strēlnieka zīmē. Tā varētu būt piemērota arī Vēzim. Turpretī Vērša un Jaunavas zīmē dzimušajiem dzeltenā ir ļoti nelaimīga krāsa. Acīmredzot šajā sakarā ir radies teiciens, ka dzeltenā ir viltus, bezcerības un nelaimes krāsa.

Avots:

logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment