Vai tādi šovi kā “Vecpuisis” noniecina sievietes un ģimenes vērtības? Baumo, ka Krievijā šo šovu atcels

ASV ir meklējami šie šova pirmsākumi. Kas ir vienkārši prātam neaptverami, šāds šovs tur ir aizvadījis 22 (!) sezonas jeb 16 gadus. Citiem vārdiem sakot, ja nebūtu pieprasījuma, nebūtu piedāvājuma…

Krievijā šis šovs ir aizvadījis 5 sezonas, un nesen ir sākusies 6. sezonas pārraidīšana televīzijā. Šī konkrētā sezona ar vecpuisi Jegoru Krīdu (23) ir izraisījusi plašas diskusijas sabiedrībā vairāku punktu dēļ, kurus uzskaitīsim zemāk:

  1. Vecpuisis un viņa draugi apsūdz meitenes viņu zemās morāles normu dēļ (atkailinošs apģērbs, runas vai uzvedības maniere, utt.), lai gan labprāt pavadīja laiku ar viņām gan limuzīnā, gan saviesīgā šova organizētā pasākumā un nemaz nešķita, ka viņiem traucē šo dāmu morāles līmenis;
  2. Vecpuiša draugs parādīja kādas dalībnieces sociālā tīkla Instagram pievienoto attēlu, kur atpūtas laikā viņai mugurā bija īsi šortiņi un zem krūtīm sasiets kekliņš. Draugs norādīja, ka šāda sieviete ir kā apkaunojums, gadījumā, ja tā būtu viņa bērna māte – šādi attēli topošajai sievai un bērnu mātei nepiedienas. Un vecpuisis, protams, uzreiz šādu “izlaidīgu dāmu” aizsūtīja mājās. Attiecīgi vienlaicīgi iet uz randiņiem ar vairākiem desmitiem sieviešu ir “ok”, bet attēls, kurā ir redzams atkailināts vēders, ir nosodāmi.

Un ir vēl viena lieta, kas krievu skatītājiem neiet pie sirds. Tiek iesaistītas gan vecpuiša, gan dalībnieču ģimenes. Vienā no tematiskajām nedēļām, šova dalībnieki dodas iepazīties ar dzimto pilsētu un ģimeni. Šova skatītāji uzskata, ka tas ir kauns, šādā “amorālā” šovā iesaistīt ģimenes.

Tiek baumots, ka šī būs pēdējā “Vecpuiša” sezona Krievijā, bet to jau laiks rādīs.

Lasi vēl: Pasaulē neveiksmīgākais vecpuisis: joprojām viens pēc 250 randiņiem. Kas ir viņa problēma?

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment