Vai tas ir normāli? Pāris iztērē $300 000, lai izskatītos pēc Bārbijas un Kena!

 

landscape-1445375501-synd

20 gadus vecā Anastasija Rekosa un viņas 23 gadus vecais draugs Kventins Dehars ir veicis 15 dažādas procedūras, lai attēlotu plastiskas figūras. Pāris veica deguna korekciju, lūpu injekciju, dažādas botoksa injekcijas, bet Anastasija tai skaitā arī krūšu palielināšanu.

Taču ar to viņiem ir par maz, jo Anastasija vēlas vēl lielākas krūtis, ausu korekcijas operāciju un keramiskās porcelāna plāksnītes žilbinošākam smaidam, bet Kventins vēlas vēl vairāk botoksa un krūšu muskuļa implantus.

 

1

 

2

Anastasija ir uzaugusi Krievijā un viņas apkaimē bijušas vairāk nekā 100 Bārbijas, kuras ietekmējušas viņas izpratni par skaistuma standartiem.

“Vidusskolā es netiku uzskatīta par skaistu, es biju bāla, tāpēc darīju visu, lai pārtaptu Bārbijā, kuru es mīlēju jau bērnībā. Man patika viņas iedegums un tas, cik perfekta viņa ir.”

 

 

 

3

 

Kventinam bijusi līdzīga situācija, bet vairāk viņu piesaistījusi doma, cik Kens ir turīgs, nevis izskatīgs. Viņš sev pat nopirka Porsche Cayman, kas ir gandrīz identiska versija Kena mašīnai.

“Vidusskolā jutos kā viduvējība, ne ar ko no citiem neatšķīros, tāpēc vēlāk darīju visu, lai tiktu pie tādām dizaineru drēbēm un mašīnām, kādas pieder Kenam. ”

 

 

 

4 6

 

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment