Vai Tev vajadzētu iestūrēt laulības ostā?

 

Tavi simptomi

  1. Tavas attiecības parasti ir īsākas par 6 mēnešiem.
  2. Tu regulāri esi krāpis savus partnerus.
  3. Paziņa, draugs, kolēģe- tu iepazīstināsi viņu jeb kā tikai, lai nebūtu jāatzīst, ka jūs esat pāris.
  4. Tu izvairies no jautājumiem par viņas ģimeni un jūtām.
  5. Tu tici, ka atbildībai ir jābūt tikai darbā, bet ikdienas dzīvē tai nav vietas.

Tava diagnoze

Vienpatis

Precēti vīrieši dzīvo ilgāku un veselīgāku dzīvi, nekā vīrieši, kuri ir vientuļi un vieni. Kad visas iespējas ir atvērtas, tad vīriešiem ir tendence izvēlēties to neveselīgāko opciju, piemēram, dzert alu un ēst neveselīgus pusfabrikātus. Kā rezultāts ir radušās sirds slimības. Dzīvošana kopā ar kādu mazina stresa līmeni un nemieru. Tas arī palielina tavu motivāciju nopelnīt vairāk naudas, kad tu esi nolēmis uzvilkt gredzeni viņas trešajā pirkstā.

Tava ārstēšana

Atrodi balansu

Ne vienmēr viss ir priecīgi un laimīgi. Šobrīd vien Lielbritānijā 34% no laulībām ir paredzēts, ka beigsies, sasniedzot 20. kāzu gada dienu. Ja tu nevēlies ierobežot savu brīvību, tad neprecies tikai tādēļ, ka tavi draugi 30 gados jau visi ir ar sievām.

Esot kopā, izmanto vārdu “mēs” nevis “tu”. Tas tev palīdzēs psiholoģiski pierast pie tās domas, ka jūs darbojaties kā komanda un esat kopā ne tikai gultā. Ļauj dāmai aizmigt pirmajai, jo pētījumi liecina, ka izgulējusies sieviete no rīta uzsāk strīdus daudz retāk, nekā slikti gulējusi sieviete.

Neatsakies no laika, ko tu pavadi vienatnē. Tev ir nepieciešams laiks sev, kad tev ir arī savas privātās lietas, kuras tev nav jādala ar savu partneri. Tev nav nepieciešams pārtraukums no attiecībām, tev vienkārši ir nepieciešamas 2 stundas, lai palasītu savu mīļoto grāmatu.

 

Avots:menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment