Vai tiešām šajā bildē izdevies notvert to, kā mirušā dvēsele pamet ķermeni?

363FD7C300000578-3689344-image-a-19_1468453197605

 

Šim vīrietim iespējams izdevies notvert, ko apbrīnojamu- ceļu satiksmes negadījumā mirušā cilvēka dvēseli atstājot ķermeni.

Pēdējā laikā aizvien vairāk cilvēki ir apsēsti ar spoku meklēšanu, dažādu pārdabisku parādību un spēku eksistences pierādīšanu. Nesen varbūt lasīji rakstu – Šis spokainais video pārņem internetu, izraisot plašas diskusijas , taču šī fotogrāfija ir likusi visiem aizmirst par to, jo par visu svarīgāks vienmēr ir bijis jautājums – kas ar mums notiek pēc nāves?
Un tieši šī vīrieša uzņemtajā fotogrāfijā redzamie ”pierādījumi”, ir likuši internetam atkal sarosīties un radīt plašas diskusijas par to, kas tad īsti ir redzams fotogrāfija, turklāt skeptiķu arī netrūkst.
Šķir nākamo lapu, lai apskatītu šo fotogrāfiju un uzzinātu vairāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Es ticu kā tā ir patiesībā,bet to aizliedz pati valdība,un pasaka kā tā ir tikai samakslota fotogrāfija. Valdiba negrib radīt kas ar cilveku notiek pēc nāves,jo paši baidās no tā,un tevi vienkāršu cilvēku,vai ar augstu statusu uzskatīs par jukusu,jo tam arī neviens negrib ticēt,tādēļ patiesībā mēs neko nezinām,un mums cilvēcei arī daudz kas tiek arī noslepts,lai mēs par to nezinatu. Viedokļi ir dažādi,bet tas nav mūsu spēkos valdību pārliecināt,tā lūk.:-) 🙂

Leave a Comment