Vairāki iemesli, kāpēc viņa tevi pameta neko nesakot

Tev ir pārāk daudz vajadzību. Tu vēlies sieviete, kura ir neatkarīga, kurai ir plašs draugu loks, hobiji un karjera. Uzmini nu – viņa to pašu gaida no tevis. Lielākā daļa sieviešu nevēlas uzņemties atbildību par vīriešiem. Tev nevajadzētu būt kontrolējošam maniakam – tas liks viņai skatīties uz citām pusēm. Tu nevari prasīt no sievietes daudz un gaidīt, ka no tevis nekas netiks prasīts. Ja esi tāds bijis – nebrīnies, ka viņa tev vairs nav blakus.

Tu esi mammas dēliņš. Tu zvani mammai pēc strīdiem ar savu draudzeni? Tā varētu būt problēma. Kamēr neviens nesūdzās par labām mātes-dēla attiecībām, tava draudzene vēlas būt Nr.1 sieviete tavā dzīvē. Ja būsi mammas dēliņš, tava sieviete jutīsies tā, it kā tu viņu ierindotu otrajā vietā – un tas nekam neder! 

Tava higiēna ir apšaubāma. Pētījumi ir pierādījuši, ka vīrieši vecumā no 18 līdz 29 gadiem zobārstu apmeklē daudz retāk, nekā to dara sievietes. Vīriešiem vienkārši pienāk vecums, kad zobārsta apmeklējums tiešām kaut ko nozīmē, un dezodorants dušā neaizņem pārāk daudz vietas. Un, ja viņa to visu ir pamanījusi pirms tevis, tas ir labs iemesls, kāpēc viņa izvēlējusies izbeigt attiecības.

Tu visu uzsūc sevī. Tu vienkārši izvairies runāt par savām jūtām, jo tev šķiet, ka tādā veidā tu varētu parādīt savu vājumu. Tomēr tā nav. Ja tev šī sieviete ir patiesi svarīga, tad runā ar viņu gan par pozitīvajām lietām, gan par to, kas tevi nomāc. Sievietes to novērtē, un tici mums – tas tikai uzlabotu jūsu attiecības. Bet varbūt ir jau par vēlu… 

 

Avots: www.mensfitness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment