Vakar nopirku 1 kg kāpostu un pagatavoju TIK gardu maltīti: vīrs ēda pa taisno no pannas, bet bērni prasīja papildporcijas!

Lai pagatavotu šo gardumu, nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

Jauno kāpostu galviņa (svarā līdz 1 kilogramam);
3 olas;
Rīvmaize;
Sāls, pipari pēc garšas;
Saulespuķu eļļa cepšanai.

Gatavošanas gaita:

Šā ēdiena pagatavošanas noslēpums slēpjas kāpostgalvas sagriešanas veidā. Ir svarīgi nenogriezt visu kacenu, pretējā gadījumā lapas cepšanas laikā zaudēs formu.

Lasi vēl: Vīra mīļākā zupa “Nevis zupa, bet brīnums”: tā saka visi, kas to izmēģina, un to ir ļoti viegli pagatavot

Pietiek, ja nogriežam tikai ārējo, redzamo kacena daļu. Pēc tam kāpostgalvu sagriežam nelielos gabalos. Piecas minūtes blanšējam kāpostus viegli sālītā verdošā ūdenī, pēc tam ļaujam tam nedaudz atdzist.

Lasi vēl: Laimes pilnas bikses: šīs 2 zodiaka zīmes ķers veiksmi aiz astes – viss sākas 15. aprīlī

Sakuļam olas, pieberam sāli un piparus pēc garšas. Iemērcam katru kāposta gabaliņu olās, tad rīvmaizē, tad atkal olās un cepam pannā ar eļļu.
Gatavojam līdz abās pusēs izveidojas apetītelīga zeltaina garoziņa.

Tas arī viss, maltīte gatava! Labu ēstgribu!

Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment