Tagad es zinu, kā pagatavot kāpostus un bietes tā, ka mājinieki slavē un prasa vēl. Ticiet man, tā ir labākā sezonālā uzkoda, ko noteikti vajadzētu pagatavot šoruden.
Šī recepte neprasa daudz laika un pūļu. Es to pagatavoju vakar, un šodien jau izbaudu gardos salātus!
Sastāvdaļas salātiem :
1,5 kg kāposti
1 biete
1 burkāns
1 ķiploks
Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro
Lasi arī: Es vienmēr kečupu gatavoju mājās pati. Labāks nekā veikalā nopērkamais, pateicoties slepenajai sastāvdaļai – āboliem!
Sastāvdaļas marinādei :
1,4 l ūdens
150 g cukura
3 ēdamkarotes sāls
100 ml 9 % etiķa
2 lauru lapas
5 piparu graudiņi un oregano pipari
Receptei svarīgi ievērot secību un detaļas.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Mūziķis Ainars Mielavs skarbi izteicis par “Straumes” veidotājiem: Abiem latviešu džekiem ir nedaudz “aizbraucis jumts”by Laura Blūma
- Daugavpils stacija – vilcienā iekāpj blondīne, viņai zvana telefons. Es nejauši dzirdu sarunu, kuru līdz šim brīdim nespēju aizmirstby Rinalds Bergmanis
- Gudrā kartupeļu stādīšana “holandiešu metodē”: tā dod karalisku ražu pat nabadzīgā augsnēby Laura Blūma