Pagatavošana:
Nomizojiet bietes un burkānus un sarīvējiet tos ar korejiešu burkānu rīvētāju.
Nomazgājiet kāpostus un sagrieziet tos lielos kubiņos. Ja kāposti ir cieti, tos var nedaudz sasmalcināt ar rokām.
Marinādei katliņā ielej ūdeni. Pievienojiet sāli, cukuru, lauru lapu, piparu graudiņus un garšvielas. Uzkarsē katliņu ar marinādi, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pēc tam vāra vēl minūti.
Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro
Lasi arī: Es vienmēr kečupu gatavoju mājās pati. Labāks nekā veikalā nopērkamais, pateicoties slepenajai sastāvdaļai – āboliem!
Beigās pievieno etiķi.
Trīs litru burkā uz apakšējās daļas uzliek pirmo kārtu kāpostu, otro kārtu burkānu, trešo kārtu bietes ar ķiploku un atkal veido kāpostu kārtu. Noslēdz salātus ar biešu un ķiploku kārtu. Ņemiet vērā, ka katrs slānis ir labi jāsaspiež.
Pārlejiet salātus ar marinādi. Kad salāti ir atdzisuši, ievietojiet tos ledusskapī uz 24 stundām. Pēc 24 stundām uzkoda būs gatava. Labu apetīti!
Arī interesanti: No rīta guļot gultā, izstiepiet šo muskuli, sajutīsiet, kā tevī atgriežas jaunība un skaistums
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķu prognozes norāda, ka šogad ziema būs sniegaināka nekā iepriekšējās divās sezonās – ko gaidīt
- 17. oktobrī sāksies kaut kas tāds, kas nav noticis kopš 1878. gada: sinoptiķi ir pastāstījuši, no kā mums jāuzmanās
- “Man vajag ļoti lielu drosmi…”: dziedātāja Samanta Tīna paziņo par jaunumiem (+ VIDEO)
- Strauji tuvojas Zemei: zinātnieki atklāj jaunus, bažīgus faktus par mīklaino kosmosa objektu, kas Saules sistēmu sasniegs oktobra beigās
- Tavs veiksmīgais skaitlis ikdienas dzīvē: numerologi izskaitļojuši, kāds ir katra cilvēka laimes kods saskaņā ar viņa vārdu
- Tās pašas sulīgās kotletes, kas garšo “kā bērnībā”: mana krustmāte dalījās ar savu ģimenes recepti