Pagatavošana:
Nomizojiet bietes un burkānus un sarīvējiet tos ar korejiešu burkānu rīvētāju.
Nomazgājiet kāpostus un sagrieziet tos lielos kubiņos. Ja kāposti ir cieti, tos var nedaudz sasmalcināt ar rokām.
Marinādei katliņā ielej ūdeni. Pievienojiet sāli, cukuru, lauru lapu, piparu graudiņus un garšvielas. Uzkarsē katliņu ar marinādi, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pēc tam vāra vēl minūti.
Lasi arī: Kas es biju iepriekšējā dzīvē TESTS: izvēlies attēlu un noskaidro
Lasi arī: Es vienmēr kečupu gatavoju mājās pati. Labāks nekā veikalā nopērkamais, pateicoties slepenajai sastāvdaļai – āboliem!
Beigās pievieno etiķi.
Trīs litru burkā uz apakšējās daļas uzliek pirmo kārtu kāpostu, otro kārtu burkānu, trešo kārtu bietes ar ķiploku un atkal veido kāpostu kārtu. Noslēdz salātus ar biešu un ķiploku kārtu. Ņemiet vērā, ka katrs slānis ir labi jāsaspiež.
Pārlejiet salātus ar marinādi. Kad salāti ir atdzisuši, ievietojiet tos ledusskapī uz 24 stundām. Pēc 24 stundām uzkoda būs gatava. Labu apetīti!
Arī interesanti: No rīta guļot gultā, izstiepiet šo muskuli, sajutīsiet, kā tevī atgriežas jaunība un skaistums
Tevi noteikti interesēs
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs
- Pasaules sīkākie dārgakmeņi: iepazīsti 5 suņu šķirnes, kas sver mazāk par kaķi
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē
- Elīna nevarēja atļauties nopirkt pat kāroto ananāsu, kamēr vīrs pa kluso pirka brendu drēbes – kā Elīna šo atrisināja
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms









