Vandāļu izraisītie bojājumi ir novērsti, Sajūtu parka Taka kokos būs atvērta

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā brīvdienās tiks atvērta Taka kokos. Pastaigu pa koku galotnēm būs iespējams baudīt arī 30. aprīlī un 1.maijā, no 10:00 līdz 17:00. Taka kokos būs atvērta pilnā garumā – vandāļu nopostītais posms ir izslēgts no kopējās takas, izmantojot citu – jaunu posmu.

No 14.aprīļa nedēļas nogalēs tika atvērta valmieriešu un pilsētas viesu iecienītā atrakcija – Taka kokos Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā. Diemžēl vandāļi parūpējās par to, lai taku nāktos slēgt – 20.aprīlī tika aizdedzināta viena no atrakcijām. Neskatoties uz to, ka zaudējumu aprēķināšana vēl turpinās, Takas kokos bojātais takas posms ir veiksmīgi izslēgts no trases, nemazinot tās garumu. Pagaidām taka ir atvērta nedēļas nogalēs un valsts svētku brīvdienās, no plkst.10:00 – 17:00, labu laikapstākļu gadījumā.

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā atrodas piedzīvojumu taka kokos, kuras augstums svārstās no 5 – 8 metriem. Piedzīvojumu taka ir īpaša ar četriem trošu nobraucieniem pār Latvijas garāko upi Gauju. Piedzīvojumu takas pamattrasei nav paaugstināta grūtības pakāpe, tādējādi ļaujot ikvienam baudīt pastaigu kokos, savukārt “adrenalīna medniekiem” ir iespēja veikt sarežģītāku trases atzaru. Piedzīvojumu taka kokos ir aprīkota ar modernu drošības tehnoloģiju, kas neļauj patvaļīgi atkabināties no drošības trosēm.

Vairāk informācijas zvanot pa tālruni +371 27879242 vai www.sajutuparks.lv. Pēc iepriekšēja pieraksta Taku kokos grupām ir iespējams apmeklēt arī darba dienās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment