Risinājumi populārākajām problēmām vasarā; #8 ģeniāli!

1.Vēss dzēriens

lifehacks summer-001

 

Karstās dienās, kad vēlies atvēsināties un remdēt slāpes, ūdens var likties negaršīgs, jo, iespējams, tas būs sasilis. Izmēģini vairākās pudelēs iepildīt ūdeni līdz pusei un tā, lai, novietojot to guļus, tas nelītu ārā. Atstāj pudeli ar atvērtu korķi saldētavā. Kad nākamajā dienā ņemsi pudeli ārā, ūdens būs sasalis, bet tu pudelē joprojām varēsi ieliet kaut ko iekšā, līdz ar to tev būs vēss dzēriens, ar  kuru varēsi remdēt slāpes.

 

2. Atbrīvojies no skudrām

lifehacks summer-002

 

Ļoti bieži vasarās, biežāk privātmājās, uzrodas nelūgti ciemiņi- skudras. Un tad ir jautājums, kā ar viņām cīnīties un atbrīvoties no šī nelūgtā viesa. Viss ir vienkārši. Tev vajadzēs tasi popkorna graudu un mikseri vai kafijas dzirnaviņas, ar ko tos sasmalcināt. Graudus blenderī smalcini apmēram 30 sekundes un rezultātā iegūsi paštaisītus kukurūzas miltus. Tad uz skudru takām saliec pāris kaudzītes ar šiem miltiem un dažu dienu laikā būsi ticis vaļā no skudrām.

 

3.Burgera ēšana

lifehacks summer-003

 

Gan jau arī tev ir gadījies nosmērēties ēdot lielu burgeru Nākamreiz, kad ēdienreizē mielosies ar ko šādu, apgriez to otrādāk, ar augšu uz leju. Iespējams nebūsi pievērsis uzmanību, bet burgera augšējā maizīte ir gandrīz divas reizes biezāka un izturīgāka nekā apakšējā. Ēd gudri!

 

4.Nosargā mantas pludmalē

lifehacks summer-004

 

Bieža problēma vasarā ir mantu pasargāšana pludmalē. Vai nu jāriskē un jāatstāj visu vai kādam vienmēr jāsēž un jāsargā. Lūk, risinājums.  Atrodi pietiekoši lielu pudeli, kuru tu varēsi šādi pārveidot un pilnībā izbaudīt laiku pie jūras, jo šampūna pudeli vai sauļošanās krēmu diez vai kāds zags.

 

5.Salmiņš limonādes bundžā

lifehacks summer-005

 

Šo noteikti būsi jau redzējis, bet tiem ,kas šo vēl nezināja, lūk iemesls kāpēc limonādes bundžām ir šādi attaisāmiem un tie ir paredzēti, lai dzertu to ērti ar salmiņu.

 

6.Atbrīvojies no mazajām mušiņām

lifehacks summer-006

 

Mazās mušiņas jeb skābuma mušas ir problēma ne tikai vasarā, taču visvairāk viņas sarodas tieši vasarā, kad uzturā lietojam daudz ogas un augļus. Lūk, veids kā no tām atbrīvoties. Paņem kādu mazu trauciņu, ievieto tajā sagrieztu zemeni vai ko citu, kas tās varētu pievilināt,pārvelc pāri pārtikas plēvi un izdur caurumiņi, pa kuru mušiņas varētu iekļūt, un novieto to kaut kur virtuvē. Kad trauciņš sakrājies pilns ar šīm skābuma mušām, uzliec tam vāku, lai traukā vairs neiekļūtu gaiss. Pēc tam, kad mušas vairs nav dzīvas, atbrīvojies no trauka satura.

 

7. Lipīgas rokas no kūstoša saldējuma uz kociņa

lifehacks summer-007

 

Šī ir bijusi problēma visos laikos. Visiem patīk saldējumi uz kociņa, bet gandrīz vienmēr tas beidzas ar lipīgām rokām, un tikpat bieži nav kur šis rokas nomazgāt, bet nevienam taču nepatīk staigāt ar lipīgām rokām, vel trakāk, ja saldējums uztecējis arī uz drēbēm. Tāpēc, ja ir iespējams, ievieto saldējumu kādā trauciņā, līdzīgi kā attēlos, un pasargā sevi no lipīgām rokām un nosmērētām drēbēm.

 

8. Ēdiena savietošana uz galda

lifehacks summer-008

 

Ja tavā īpašumā ir šāda kēksiņu panna, tad ēdiena savietošana vairs nav problēma. Turklāt tas atrisina divas problēmas. Pirmā-uz galda ir vairāk vietas, otrā- cilvēkiem visu paņemt būs vieglāk. Ja nu tev šāda panna nav un ieplānoti dārza svētki vai pikniks, apjautājies un iespējams kāds no taviem viesiem varēs tev izpalīdzēt, vai arī iegādājies tādu pats, noteikti noderēs ne tikai dārza svētkiem un piknikiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment