Vasilisa Volodina nosaukusi zvaigžņu zīmes, kuras jau Jūlija sākumā varēs gāzt kalnus un mainīt savu dzīvi

Slavenā zvaigžņu pētniece Vasilisa Volodina  nosaukusi zvaigžņu zīmes, kas ļoti drīz triumfēs pār vissarežģītākajām problēmām. Jūlija sākums šīm zīmēm būs iespēja izpausties un parādīt uz ko viņi patiesībā spējīgi.

 

Tātad, kuru zīmju dzīve jau jūlija sākumā strauji ies uz augšu?

 

Auns

Jūlijs Auniem būs saistīts ar lieliskiem darījumiem, no kuriem noteikti nevajadzētu atteikties. Zvaigznes ļauj noteikti riskēt un nepakļauties šaubām. Ienākošie priekšlikumi var kļūt par likteņa dāvanu, palīgu visu plānu un vēlmju īstenošanā.

Lasi arī: Pāvels Globa izsaka nopietnu brīdinājumu 3 zvaigžņu zīmju pārstāvjiem attiecībā uz Jūlija sākumu

Auniem personīgajā dzīvē klāsies ļoti labi, iespējamas visdrosmīgākās pārmaiņas un pārsteigumi gaidāmiu tieši šajā jomā. Bet šīs zīmes pārstāvjiem nevajadzētu aizmirst par veselību: stress var paveikt savu. Šai ziņā ieteicams būt uzmanīgiem.

Šīs  zīmes pārstāvji pastāvīgi kaut kur steigsies.

Auns vienmēr ir ļoti nepacietīgs un temperamentīgs, un jūlijā viņi visvairāk parādīs šīs īpašības. Dažreiz var šķist, ka šīs zīmes iekšpusē plosās uguns, kas pastāvīgi neļauj tai dzīvot mierīgi. Volodina apgalvo, ka šī zīme nebūs apmierināta ar mierīgu notikumu norisi.

Patiesi, pat atpūtas brīžos šie cilvēki būs uzvilkti.

Dažreiz Auns ar apkārtējiem cilvēkiem var izturēties bez ceremonijām. Šīs zīmes personīgajā dzīvē viss būs kārtībā. Auna spēcīgais seksuālais spēks nedod atpūtu nevienam. Jūlijā beidzot ir pienācis laiks atbrīvoties no visu problēmu nastas, kas uzkrājusies.  Ir vērts atzīmēt, ka šiem cilvēkiem pat nav jāpieliek pūles, lai to atrisinātu.

 

Dvīņi

Dvīņi jūlijā var izjust pilnīgu neuzticības trūkumu sev un savām darbībām. Otrajā vasaras mēnesī viņi var sadurties ar kaut kādām enerģijas svārstībām, iespējami gan kāpumi, gan kritumi. Volodina uzskata, ka jūlijs Dvīņiem ir īstais laiks pārdomāt savu dzīvi.

Jūlija sākums gan Dvīņiem nenozīmē asus  notikumus, viss mierīgi ritēs kā parasti. Ja dodaties atvaļinājumā, tagad ir lielisks laiks, izņemot ceļojumus pa ūdeni.

Ja darbā daudz darāmā, tad dodiet priekšroku iesāktajjem darbiem. Un vispār zvaigznes Dvīņiem jūlijā sola mieru.

Mēneša beigās jūs iepriecinās patīkamas tikšanās un iepazīšanās. Jūsu dzīvē pūtīs pārmaiņu vējš, izvēlieties tam kursu!

Jūlija otrā puse Dvīņiem būs veiksmīgāka biznesa ziņā.

 

 

Lauva

Cilvēkiem, kas dzimuši šajā zvaigžņu zīmē, jūlijs būs īstas rītausmas periods. Lauvas izceļas ar mīlestību uz brīvību un apņēmību. Neatkarīgi no tā, cik daudz viņi dara, šī zīme vienmēr paliek enerģiska.

Viņam pastāvīgi nepieciešama apkārtējo cilvēku uzmanība, lai tā tiktu virzīta tikai viņa ideja. Lauva vienmēr ir aizņemts tikai ar tām lietām, kas viņam ir interesantas. Kopumā tie ir dzīvespriecīgi cilvēki, ar kuriem vienmēr ir patīkami sazināties.

Zvaigznes Lauvām būs līdzās visu jūliju. Problēmas darbā tiks atrisinātas mēneša otrajā pusē.

Galvenais ir kaut nedaudz šajā ziņā dot savu ieguldījumu. Volodina iesaka šai zīmei pārtraukt enerģijas izšķērdēšanu.

Vienkārši veltiet laiku, lai pārdomātu, kur jūs varat būt īsts uzvarētājs.

 

Mežāzis

Volodina atzīmē, ka šī zīme būs uzvarētāja – īpaši Jūlija sākumā! Šāds aspekts varēs nodot šīs zīmes pārstāvjiem neticamu spēku. Jūlijā Mežāži varēs tikt galā ar visgrūtākajiem uzdevumiem, kas iepriekš vienkārši nebija viņu spēkos.

Daži no viņiem kļūs ļoti bagāti, un citi iegūs unikālu iespēju veidot izcilu karjeru.

Būs arī iespēja sasniegt pozitīvus rezultātus sabiedriskās aktivitātēs un politikā.

Ir vērts atzīmēt, ka šāda planētu kombinācija nekad nepiedos Mežāzim vieglprātību. Ja kāds no šīs zīmes pārstāvjiem paļaujas tikai uz veiksmi, nevis uz saviem spēkiem, tad viņi cietīs lielu neveiksmi.

 

Arī interesanti: Kas ar tevi notiks, ja ēdīsi pa vienai ķiploka daiviņai dienā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment