Veca māte nes uz muguras 30-gadīgo meitu-invalīdi visur, kur viņas dodas: abu dzīve ir skaudra

69 gadus vecā Džuljeta Lorenco, smalka, veca dāma no Filipīnām, nesen izkausējusi tūkstošiem cilvēku sirdis pēc tam, kad internetā izplatīti attēli, kuros viņa nes uz muguras savu 30 gadus veco meitu invalīdi. 

Aizkustinošos attēlus publicēja vietnes Facebook lietotājs Gilbreds Kargasons, kurš sēdēja bankas Development Bank filiālē Roksasas pilsētā, kad tajā ienāca Džuljeta ar savu meitu. Skats ar 69 gadus vecu sievieti, kura nes uz muguras pilnīgi pieaugušu sievieti, atstāja spēcīgu iespaidu uz ikvienu klātesošo. Tomēr, kaut arī daudzi piedāvāja savu palīdzību, vecā kundze pieklājīgi atteicās, paskaidrojot, ka viņas meita Mērija Džeina tikai viņai uztic sevis nešanu.

Gilbreds uzzināja, ka Džuljeta un Mērija Džeina nāca uz banku katru mēnesi, lai saņemtu Džuljetas pensiju, kura ir tikai 2000 Filipīnu peso (37 eiro) liela. No tās iztiek viņas abas.

Džuljeta dalījās ar savu stāstu par to, kā abas dzīvo. Un tas šokēja un saraudināja daudzus, kuri to dzirdēja un lasīja. Neticami, kam abas sievietes ikdienā iet cauri!

Lasi vēl: Kad viņu māja dega, šī māte paveica ko neticami pašaizliedzīgu, lai glābtu bērnu

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment