Vecam vīram pavisam mežonīgs mīlēšanās biedrs!

Ruperts Darvins ir 59 gadus vecs vīrietis no Floridas štata. Viņš ir ne visai labi zināms makšķernieks, kurš dzīvo maza ciemata nomalē, kurā ir tikai 400 iedzīvotāju. Tie paši viņu raksturo, kā vientuļnieku un dīvaini.

Policija devos “apciemot” Rupertu pēc izsaukuma saņemšanas no kāda ceļinieka, kurš bija devies pārgājienā un gājis garām Ruperta mājai. Tad viņš ieraudzīja, ka Ruperts savā mājas pagalmā nodarbojas ar seksu ar aligatoru.

Ceļinieks bija dzirdējis, kā Ruperts teica aligatoram: “Nākamreiz, kad mēģināsi nogalināt kādu cilvēku, tad izdari darbiņu līdz galam! Tagad tu esi mana pa*auza uz mūžu!”

rupert3

“Tas bija dīvainākais, ko es jebkad esmu redzējis,” stāsta aculiecinieks. “Tas bija it kā  3,6 metrus garajam aligatoram vispār bija viens pīpis par to, ka vīrietis viņu izvaro.”

Ruperts tika aizturēts par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem un nelikumīgu savvaļas dzīvnieku turēšanu.

Pēc tam Ruperts policijā bija skaidrojis:

Aligators mani mēģināja apēst un šī bija mana atriebība. Tik vienkārši. Es neizjūtu seksuālu vēlmi pēc aligatoriem, bet es viņam gribēju sniegt mācību, lai nepinas ar šādiem cilvēkiem. Es varēju viņu nogalināt, bet tas būtu bijis pārāk vienkārši.

Viņš bija plānojis to mocīt, nogriežot asti, izraujot zobus un liekot klausīties “melno cilvēku” mūziku. Aligators bija saķēris viņa bikšu staru, kad Ruperts zvejoja, un centās to ievilkt ūdenī. Viņam izdevās atbrīvoties, bet iedegās neprātīga atriebes kāre, kuru viņš arī īstenoja.

Pēc pāris nedēļām aligatoru ir plānots laist atpakaļ savvaļā.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nemec</cite>

    Cilvēki ir ļāvušies mīlas priekiem ar dažnedažādākajiem dzīvniekiem. Sākot no pitbuliem, ēzeļiem, aitām un pat papagaiļiem. NU TIK NENORMĀLI PAR NENORMĀLĪBĀM VAR UZRAKSTĪT ŽURNĀLISTI!

  • <cite class="fn">Ak jē!</cite>

    Tiem večiem laikam vienalga, kur to savu “stabulīti” stūķēt, kaut kurmju rakumā..:))

Leave a Comment