Vecmāmiņa ieteica berzēt kurpju iekšpusi ar vaska sveci, bet es zinu mūsdienīgu veidu, kā izvairīties no tulznām

Nepatīkamās tulznas uz pēdām visbiežāk parādās jaunu apavu dēļ. Pielaikojot veikalā, šis apavu pāris var šķist jums ideāli piemērots. Bet pēc pusstundas aktīvas pastaigas apavi burtiski spīdzina kājas.

Protams, ir daudz veidu, kā pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no tulznām. Bet mēs iesakām jau sākumā novērst to rašanos!

Tulznas uz kājām

Vasarā kājas svīst vēl vairāk. Staigājot, mitrā āda berzējas gar apaviem, un uz tās virsmas ļoti ātri parādās nepatīkamas tulznas. Milzīgu lomu šeit spēlē pats apavu modelis un pareizais izmērs. Vienmēr skatiet izmēru centimetros, jo viens un tas pats izmērs var atšķirties atkarībā no ražotāja.

Jauni apavi parasti ir jāienēsā, lai tie būtu pēc iespējas ērtāki. Šim nolūkam ir piemērota vecmāmiņas metode ar zeķēm. Ar jaunu apavu pāri valkājiet biezas zeķes. Pastaigājiet pa māju 10-15 minūtes: parasti ar to pietiek. Turklāt apavu veikalos tiek pārdotas īpašs aerosols, kas padara apavus elastīgākus. To lieto vietās, kas potenciāli radīs vislielāko spiedienu uz kāju. Šis līdzeklis mīkstina materiālu, un staigāšana apavos kļūst daudz vieglāka.

Ja jums tam nav laika un steidzami jāuzvelk kurpes vai sandales, ir daži praktiski padomi. Vienkāršākais ir problemātiskās vietas uz kājām aplīmēt ar plāksteri. Vislabāk izvēlēties plāksteri no kvalitatīva materiāla, kas nenokritīs no kājas. Jā, tie ir dārgāki, bet kājas būs drošībā. Starp citu, ir pat speciāli caurspīdīgi plāksteri tulznām. Tas ir ideāli piemērots jaunām dāmām, kuras valkā atvērtas kurpes. Lasi vēl: Kā izvēlēties labāko gada laiku, lai dotos uz kūrotu. Špikeris ceļotājiem katram gada mēnesim

Tu ievērojami palielini iespēju iedzīvoties tulznās, ja pēdas apstrādā ar pumeka akmeni. Āda uz papēžiem kļūst ļoti maiga, tāpēc staigāšana pat ērtākajos apavos var radīt nepatīkamas sekas. Rūpējieties par savām kājām. Piemērota ir vienkārša pēdu aprūpe mājās. Mēs iesakām veikt kāju vannas, tās masēt un regulāri mitrināt ādu ar barojošu krēmu.

Jūs varat novērst tulznu parādīšanos citā veidā. Lai to izdarītu, samitriniet vates spilventiņu C2H5OH šķīdumā un ar to noslaukiet vietas, kur var parādīties tulznas. Ja esat dzirdējis par šo metodi vai to izmantojis, pastāstiet mums komentāros, kā tā darbojas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment