Vecuma starpība starp mīlniekiem 47 gadi, bet tas jaunajam vīrietim neliedz izbaudīt attiecības

Reizēm gadās iemīlēties cilvēkā, kurš ir daudz vecāks. Tieši to izdarīja 27 gadus vecais Devons Obrijs. Kas no tā sanāca, lasi tālāk šajā rakstā.

Stereotipu laušana

Keitijai Dženkinsai ir 74 gadi, bet viņas izredzētajam – 27. Mīļākie jau ir saderinājušies, tāpēc puiša nodomi ir vairāk nekā nopietni. Viņš vēlas precēties ar sievieti, kas ir pietiekami veca, lai kļūtu par viņa vecmāmiņu. Un tādējādi parādiet, ka mīlestība patiešām nepazīst robežas.

Ketija ir pensionāre. Lielāko dzīves daļu viņa ir strādājusi pakalpojumu nozarē. Bija jānopelna liela nauda, ​​lai nostādītu savus bērnus uz kājām. Lai gan sieviete nekad nav precējusies, viņai ir četri bērni un 13 mazbērni.

Devons Obrijs strādā noliktavā. Bērnu viņam nav, taču vīrietis jau paspējis izmēģināt laulības dzīvi. 24 gadu vecumā viņš apprecējās ar meiteni, kuru pazina kopš vidusskolas laika. Tomēr 2021. gadā pāris izšķīrās. Tas notika īsi pirms Devona un Ketijas tikšanās.

Topošo mīlnieku ceļi krustojās iepazīšanās vietnē. Vīrieti piesaistīja kādas slepenas svešinieces profils, un viņš nekavējoties viņai uzrakstīja. Keitija bija tiešsaistē un viņam uzreiz atbildēja. Izveidojās draudzīga saruna, viņi apmainījās ar tālruņu numuriem un sazinājās tiešsaistē 4 mēnešus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment