Vecuma starpība starp mīlniekiem 47 gadi, bet tas jaunajam vīrietim neliedz izbaudīt attiecības

Drīz vien Keitija un Devons saprata, ka viņus saista kaut kas vairāk nekā tikai draudzība. Vīrieti iekaroja viņa izredzētās gudrība un dzīves pieredze. Viņš viņai uzticējās un saprata, ka viņa viņam ir ideāla. Un Devonam ļoti patīk Ketijas humora izjūta! Viņa ir gatava atbalstīt jebkuru dialogu un vienmēr atradīs vārdus, lai atbalstītu savu mīļoto.

Vai lielā vecuma starpība ir spriedums?

Lielā vecuma atšķirība pāri nemaz nemulsina. Tomēr viņi saprot, ka diez vai citi to sapratīs. Jau tagad pāris bieži saskaras ar nosodījumu no cilvēku puses, ar kuriem viņiem ir jāsazinās. Es domāju, ka nav vērts runāt par naidu internetā.

Lasi vēl: Slepenā sastāvdaļa, kas padarīs auksto gaļu vienkārši satriecošu

Daudzi cilvēki domā, ka Devons vēlas precēt Ketiju, jo viņa ir bagāta. Galu galā viņai jau ir pieklājīgs vecums, un pēc viņas nāves atraitnis saņems daudz naudas vai īpašuma. Bet tas ir smieklīgi, jo sieviete visu mūžu strādājusi ēdināšanas jomā. Un viņai nekad nav bijusi pasakaina bagātība.

27 gadus vecā vīrieša māte zina par viņa romānu. Taču sākumā viņa neticēja, ka dēls satiekas ar vecmāmiņu šī vārda tiešā nozīmē. Ketijas radinieki uz Devonu reaģēja mierīgi. Tikai viena no sievietes meitām neatbalstīja mātes attiecības. Tomēr iemesls vispār nav vecums. Viņai vienkārši nepatika tas, ka Obrijs ir vegāns.

Mīlnieki nākamgad gatavojas apprecēties. Viņi vēlas nodzīvot atlikušās Keitijas dzīves dienas kopā, lai ko kāds teiktu. Devons saprot, ka nākotnē viņš dzirdēs daudz vairāk sašutušu komentāru. Bet viņam ir vienalga, ko domā citi cilvēki.

Ketija un Devons iesaka cilvēkiem, kuri nonākuši līdzīgā situācijā, ieklausīties savās sirdīs: “Mums visiem jādara tas, kas dara mūs laimīgus. Nav svarīgi, ko citi cilvēki saka vai domā. Esiet dabīgi!”

Interesanti, ko tu domā par šādām attiecībām? Dalies savās domās komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment