Veiksmes prognoze: vislabvēlīgākās dienas 2023. gada maijā – nepalaid garām šo dienu potenciālu

7. maijs — Venera vēzī

Venera ir mīlestības un skaistuma planēta, bet Vēzis ir mājas, ģimenes un emociju zīme, tāpēc šāda Veneras pozīcija var liecināt, ka mēs būsim ļoti pieķērušies savai ģimenei un mājas komfortam un spēsim atrisināt visas problēmas šajā frontē.

Pavadiet laiku, radot mājīgu un komfortablu vidi savās mājās, piemēram, dekorējot to ar ziediem, gatavojot gardas maltītes ģimenei un viesiem.

Turklāt mēs būsim ļoti jūtīgi pret skaistumu, būsim radoši un parādīsim labu gaumi. Vēzis ir emocionālās attīstības un sevis izzināšanas pazīme.

Lasi arī: Vienkārši iesmērē un dodies gulēt, bet no rīta tualete būs baltāka par sniegu”: tīrīšanas padomi no santehniķa

Šajā periodā zvaigznes iesaka nodarboties ar pašattīstību, piemēram, lasīt grāmatas par psiholoģiju vai filozofiju, apmeklēt psiholoģiskos treniņus vai meditēt.

 

14. maijs — Merkurs iziet retrogrādā

Merkura iziešanu no retrogrādas fāzes parasti pavada atvieglojuma sajūta un dažu ar komunikāciju, tehnoloģijām un kustību saistītu problēmu atrisināšana.

Šis ir labvēlīgs brīdis jaunu darījumu uzsākšanai, līgumu un darījumu slēgšanai, kā arī nākotnes notikumu plānošanai.

Šajā periodā parasti ir vieglāk risināt sarunas un panākt vienošanos.

 

19. maijs — Jauns Mēness Vērša zīmē

Vērsis ir zemes zīme, kas saistīta ar materiālo dzīves jomu, finansēm, baudu un baudu. Jauns Mēness Vērsī parasti tiek uzskatīts par labvēlīgu laiku jaunu, īpaši ar finansēm un biznesu saistītu, uzsākšanai, kā arī jaunas materiālās bagātības iegūšanai.

Tas ir arī laiks, kad varam pievērsties savai fiziskajai sagatavotībai un veselībai, sportot vai uzsākt jaunu diētu. Ļaujieties visiem dzīves priekiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment