Vēl viena! Māte apgalvo, ka viņas 14 gadus vecā meita dzemdēs Jēzu

Amanda saprata, ka ir stāvoklī, bet slēpa šo faktu no savas mātes, cik ilgi vien varēja. Pēc trīs mēnešu grūtniecības meitenei sāka parādīties puncītis un tad viņas māte, Džūdija, par to uzzināja. Amanda neatzina to, ka viņai ir bijis seksuāls sakars ar kādu vīriešu kārtas pārstāvi.

Māte viņai neticēja un aizveda Amandu uz ārsta pārbaudi, kurš noteica, ka visticamāk meitenei ir bijis seksuāls sakars ar kādu un meitene ir seksuāli aktīva.

Tas bija laiks, kad Džūdija sāka lūgt Dievu, lai piedod viņas grēcīgajai meitai. Pēc lūgšanām viņa sāka apgalvot, ka vīzijā Dievs viņu ir atnācis apciemot un pateicis, ka viņš Amandu ir padarījis grūtu un ka viņa dzemdēs Jēzu.

“Sākumā es biju apjukusi,” stāsta Džūdija. “Jēzus jau bija dzimis Jaunavai Marijai jau sen atpakaļ, kādēļ, lai Amandai vēlreiz būtu jādzemdē Jēzus? Tad Dievs man paskaidroja, ka tas ir veids, kā Jēzus grib atgriezties uz zemes.”

Džūdija bija pildīta ar riebumu, kad domāja, ka viņas meita jau ir stājusies seksuālos sakaros ar kādu, bet tad viņu piepildīja bezgalīgs prieks ar to, ka viņa būs vecmamma pašam Jēzum. Nu Džūdija ir pateicīga un kūsā no prieka, pērkot Amandai un Jēzum jaunas lietas un gaidot jaundzimušo nākam pasaulē jau mazāk kā pēc mēneša.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Nu tas jau nav normāli šitādu fantazēt

  • <cite class="fn">nu murgi</cite>

    ko vēl neizdomās , lai savus grēkus segtu..
    2 Jēzus nekad nebūs!!! bet atnāks tas pats pirmais gan… kā tas Svētos rakstos rakstīts…

  • <cite class="fn">Incens</cite>

    Laikam pati nokrāvusies ar visiem tiem jēzuļiem, kas nu tagad pastāv (sektanti), un tāpēc liekas , ka bērn būs no “Jēza”.Padullie cilvēki.

  • <cite class="fn">Sieviete</cite>

    Ko tik nedarīsi, lai kļūtu populārs. 😀

  • <cite class="fn">Sancho</cite>

    Kāpēc viņa vēl nav ielikta psihenē?

  • <cite class="fn">ggf</cite>

    Neesmu baigais ticīgais, bet Bībelē bija minēts par pasaules galu un viltus praviešiem…. redzot bardaku pasaulē, plus vēl šis… nelielas bažas sāk rasties =/

  • <cite class="fn">fofans</cite>

    Kāpēc šādus slimus cilvēkus vienkārši nenošaut?

Leave a Comment