Vērsim negaidīti šķēršļi, bet Ūdensvīram – vilšanās; Dienas horoskops 2. aprīlim visām zodiaka zīmēm

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām būs nepieciešama drosme un ātri lēmumi, lai veiktu pārmaiņas savā dzīvē. Iespējams, viņiem nāksies atteikties no dažām lietām, taču apņēmība un neatlaidība palīdzēs sasniegt savus mērķus.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem var rasties risks sajaukt vēlmes ar realitāti. Lai izvairītos no maldiem, viņiem ir jākonsultējas ar uzticamiem cilvēkiem. Sadarbība novedīs pie pareiziem secinājumiem un lēmumiem.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni ievēro savu pārbaudīto taktiku, kas novedīs pie gaidītiem rezultātiem. Lai gūtu panākumus, ir svarīgi izrādīt maksimāli labu gribu un rūpes par citiem.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem būs jātiek galā ar neatrisinātām problēmām, kas pie viņiem ir sakrājušās. Viņiem ir jāizrēķina katrs solis un nedrīkst palaist garām neko svarīgu, lai tiktu galā ar šīs dienas izaicinājumiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim solās būt skaista diena, un vislabāk to pavadīt brīvā dabā patīkamā kompānijā. Arī veselība būs visaugstākajā līmenī, iespējams, pat ilgi gaidītā atveseļošanās.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šī diena var sagādāt vilšanos, jo viņi nespēs atrast atbildes uz saviem jautājumiem. Svarīgas lietas nāksies atlikt, jo trūks vajadzīgā dokumenta. Tomēr ir vērts atcerēties, ka viss nāks savā laikā.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm būs rutīnas un mājas darbu diena, bez īpašiem notikumiem vai pārmaiņām. Diena paies nemanot, tā it kā ātri aizlidos garām, atstājot maz iespaidu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment