Vēstule Tev no 1000 sievietēm

Tu nebūt nebūsi pārsteigts par to, ka Tavs izskats mums ir svarīgs. Bet, lūdzu, necenties kļūt par lielāko vīrieti uz pasaules. Mēs esam pamanījušas, ka vīrieši kļūst aizvien lielāki un lielāki. Ja Tavs mērķis ir nospiest sievieti, tad Tu esi uz pareizā ceļa!

Kuras vīrieša ķermeņa daļas mums visvairāk patīk:

Krūtis- 50%
Pēcpuse- 25%
Vēders- 15%
Dzimumloceklis- 10%

Tu vari būt pats Apolons, pret kura vēdera presi mēs varētu mazgāt veļu, bet, ja tu sevi nekop, tad Tu būsi noderīgs tikai un vienīgi veļas mazgāšanai. Mēs, sievietes, esam lietojušas dažādus kosmētikas produktus, lai izskatītos labāk un būtu jaunākas ilgāk. Šobrīd tāda veida produkti ir pieejami Tev, tāpēc neej tiem ar līkumu un pamēģini kādu no produktiem, saprotot vai Tev tas ir nepieciešams vai nē.

Vīrietis ar tetovējumu:

Nepievilcīgs- 33%
Pievilcīgs- 67%

Ja Tu vēlies piešķirt skarbumu savam tēlam, nav vērts sākt smēķēt. Labāk uztaisi sev tetovējumu. Neviena sieviete nav sajūsmā par skūpstīšanos ar vīrieti, kurš garšo un smaržo pēc pelnu trauka.

Vai dzimumorgānu foto saņemšana vedināja mūs uz vēlmi pārgulēt ar Tevi:

Jā, mēs pārgulējām- 36%
Nē, tas mani nepatika- 64%

Mēs pārguļam ar kādu, kurš mums ir tuvs, saprotošs, interesants un asprātīgs, nevis tādēļ, ka Tu atsūti sava “lepnuma” attēlu. Tas varētu šķist glaimojoši, bet lielākā daļa sieviešu tomēr labprātāk iztiktu bez šādiem “glaimiem”. Mums interesē rūpes un ka Tu esi spējīgs un gribošs pacensties, lai sieviete sajūt ieinteresētību sevī ne tikai kā seksa objektā, bet gan arī kā personībā. Ka Tu redzi sievieti kā līdzvērtīgu un interesantu sarunu biedru- partneri.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment