Vēzim emocionāla diena, bet visi pielīdīs Strēlniekam; Horoskops 2023. gada 29. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana 2023. gada 29. aprīlim sastādīja prognozi visām zodiaka zīmēm, pastāstot, kas tām jārēķinās un no kā jābaidās. Eksperte brīdina, ka tā būs bīstama diena.

Kā izvairīties no nepatikšanām šajā grūtajā laikā, noskaidroja Dzentlmenis.lv žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Astroloģe iesaka Aunam koncentrēties uz galvenajiem uzdevumiem un nenovirzīt uzmanību no niekiem, un vēl jo vairāk tukšām runām un tenkām.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Šodien kāds tīšām mēģinās nokaitināt Vērsi. Tomēr jums ir jādara viss iespējamais, lai kontrolētu sevi. Ja jums izdosies saglabāt mieru, jūs varat sasniegt visus savus mērķus.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Dvīņiem šī ir ilūziju un savu spēju pārspīlēšanas diena. Skatieties uzmanīgi uz cilvēkiem un neuzticieties visiem pēc kārtas. Ne katrs smaids ir patiess.

Lasi arī: Eksperts atklāja ka drīz vairs nevarēs norēķināties ar maksājumu kartēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēži šodien būs ļoti aizkustinoši un emocionāli. Vislabāk šo dienu pavadīt mājās, ērtā vidē. Mazāk sazināties ar kādu.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvai būs produktīva un aktīva diena. Tomēr neaizraujies tikai ar savām lietām, cieni citus cilvēkus, viņu uzskatus un intereses. Nepārkāpjiet neviena tiesības.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavai šī diena būs grūta. Tomēr jūs lieliski tiksit galā ar visām grūtībām, pateicoties kurām kļūsit vēl pārliecinātāks un stiprāks. Vakarā ļaujiet sev atpūsties un baudīt rezultātus.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem šī būs mulsinoša diena. Apstākļi ir pret jums, un tas neļaus jums izpildīt plānu un sasniegt rezultātus. Tomēr nevajag izmisumā, tas pāries. Jums tas izdosies, bet ne šodien.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni šodien būs pārsteigti un priecāsies. Šis ir padomu un interesantu piedāvājumu laiks – neatsaki no tiem. Jūs nesaņemsit otro šādu iespēju.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Šodien visi vēlas draudzēties ar Strēlnieku. Viņi meklēs saziņu ar jums, un tas dos labumu. Tāpēc ejiet uz priekšu.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži šodien neizvairīsies no atbildības un pildīs savas saistības. Tomēr lēmumi vēl ir jāpieņem. Mēģiniet atrast kompromisus un galvenokārt ar sevi.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīram astroloģe iesaka neatvērt dvēseli ikvienam. Jūsu noslēpumus var izmantot pret jums, izveidot vai pārkāpt jūsu plānus.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivis šodien ir ļoti jūtīgas, ļoti smalki izjūt situāciju. Turklāt visiem apkārtējiem ir vajadzīgs jūsu padoms. Neatsaki nevienam.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment