Vēžus gaida pārsteigumi, bet Mežāzim beidzot jāpaveic svarīgi darbi; Dienas horoskops 4. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Saskaņā ar slavenā astrologa Pāvela Globas teikto, ceturtdiena, 2024. gada 4. aprīlis, solās būt patīkama un gaismas pilna. Ieteicams veltīt laiku pašattīstībai un garīgām praksēm.

Šīs prognozes publicēja Dzentlmenis.lv  žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auniem būs jādodas ceļojumā, kur viņus gaida neaizmirstami piedzīvojumi. Brīvo laiku labāk pavadīt mīļotā cilvēka lokā, tas palīdzēs harmonizēt attiecības. Vakarā sagaidi svarīgus jaunumus, kas var mainīt tavus plānus un skatījumu uz dzīvi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem ir paaugstināts dzīves potenciāls, kas ļauj efektīvi parādīt savas radošās spējas. Ir svarīgi ieklausīties savā intuīcijā, jo tā būs uzticams ceļvedis. Neskatoties uz to, ka iziesi ārpus savas komforta zonas, rezultāti tevi patīkami pārsteigs.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem šodien labvēlīga komunikācija un sadarbība ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas palīdzēs sasniegt mērķus. Svarīgi atbrīvoties no skaudības, alkatības un pārmērīgas aizdomīguma, kā arī vairāk uzticēties tuviem cilvēkiem.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem nedēļas pirmā diena solās būt pārsteigumu un pārsteigumu pilna. Veiksme būs viņu pusē, un gaidāmas arī patīkamas tikšanās ar tuviniekiem. Galvenais ir spēt saglabāt līdzsvaru starp profesionālo un personīgo dzīvi, ko palīdzēs paškontrole un kritiskā domāšana.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šo pirmdienu liktenis ir labvēlīgs, viņi var rēķināties ar pozitīvām tendencēm. Panākumi viņus gaida visās sarunās un darījumos, tāpēc vari bez bažām plānot tikšanās jebkurā diennakts laikā. Visi kontakti izrādīsies noderīgi un daudzsološi. Diena ir piemērota arī ceļojumiem un ceļiem. Svarīgi neļaut sīkumiem jūs apgrūtināt un neuztraukties par nelielām nepatikšanām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment