Vēžus gaida pārsteigumi, bet Mežāzim beidzot jāpaveic svarīgi darbi; Dienas horoskops 4. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas var saskarties ar finansiālām grūtībām un zaudējumiem, kā arī profesionālām neveiksmēm, tenkām un intrigām. Labs risinājums būtu aizbraukt prom, iegrimt un koncentrēties uz plānošanu, kā arī atrisināt visas aktuālās sadzīves problēmas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šī diena ir piemērota garīgām pārdomām, pašizglītībai un zinātņu un amatu apguvei, taču vajadzētu izvairīties no fiziskas slodzes. Laiks ir labvēlīgs klusām nodarbēm un vientulībai, taču, lai izvairītos no konfliktiem, vajadzētu izvairīties no trokšņainām kompānijām un apmeklējumiem.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem nāksies saskarties ar nelabvēlīgiem notikumiem, piemēram, apmelojumiem, krāpšanu un uzmākšanos. Svarīgi iestāties par saviem principiem un sargāt savas personīgās robežas, izvairoties no mēģinājumiem risināt problēmas paaugstinātā tonī. Būtu jāatliek ceļošana, jo tā nedos vēlamos rezultātus.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem šī diena ir labvēlīga radošām aktivitātēm un darbam ar informāciju. Iespējams īstenot kādu sen lolotu sapni, taču personīgajās sarunās vajadzētu izvairīties no asām un pretrunīgām tēmām, lai izvairītos no strīdiem un aizvainojumiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris

Mežāzim šodien vajadzētu ieplānot svarīgas tikšanās un sarunas, jo viņiem izdosies veiksmīgi sasniegt vēlamos rezultātus un panākt vienošanās. Viņu darba spējas, apņēmību un pieticību īpaši atzīmēs priekšniecība. Turklāt viņi var rēķināties ar kolēģu atbalstu. Svarīgi ir arī pievērst uzmanību savai labsajūtai.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem astrologs iesaka ierobežot finansiālos tēriņus un izvairīties no lieliem pirkumiem, būt uzmanīgiem ar lietām. Nevajadzētu ļauties savām vājībām un kārdinājumiem, jo tas var negatīvi ietekmēt personīgās attiecības un novest pie vilšanās. Šodien neplāno svarīgas tikšanās vai neapmeklē publiskus pasākumus.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šodien ir normāla darba diena, kas aizritēs mierīgi un gludi. Svarīgi ir nesatraukties par to, ka nav nekādu ziņu, jo reizēm tās ir arī labas ziņas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment