VIDEO: Kāpēc pusaudzes vēderā bija milzīgs matu kušķis?

Kavita Kumari ir 15 gadus veca meitenīte, kura dzīvo Indijā un viņai ir atkarība no matu ēšanas. Pēdējā gada laikā viņa ir rijusi matus. Sākotnēji tie bija tikai savējie, bet vēlāk viņa cēla no zemes vai citām virsmām matus, kuri tur bija kādam izkrituši. Reizēm skolā viņa mēdza prasīt matus no saviem skolas biedriem un tur pat tos apēst.

Viņa vecākiem sūdzējās par vēdera sāpēm un konstantu vājumu. Matu ēšanas atkarība nozīmē, ka viņa ir zaudējusi interesi pārtikā ar uzturvielām un katrreiz, kad viņa tik piespiesta kaut ko apēst, tas beidzās ar vemšanu.

mati vēderā2

Viņa vēderam sāka parādīties dīvains izvirzījums, tāpēc vecāki viņu nogādāja pie ārstiem, bet mediķi viņiem izrakstīja zāles pret sāpēm un pietūkumu, un aizsūtīja viņus mājās, tālāk situāciju neizmeklējot.

Meitenes tēvs bija neatlaidīgs un aizveda meiteni uz citu slimnīcu, kur ārsti viņu izmeklēja un atklāja lielu matu kušķi viņas vēderā un zarnu traktā. Tas ir zināms kā Rapunzel sindroms jeb Zeltmatītes sindroms, kas visbiežāk piemeklē jaunas meitenes.

mati vēderā3

Operācija ilga 2 stundas un ārsti bija pārsteigti par to, cik liels ir matu kumšķis. To izmērot, garums sasniedza 1.5 metrus. Šis sindroms ir psiholoģiska nevis fiziska problēma, tāpēc Kavita tiks ārstēta ar psiholoģijā pieejamajām metodēm.

Meitenes tēvs ir pārsteigts: “Es biju reizē ievērojis, ka viņa izplūc man matus un biju dzirdējis to arī no viņas klases biedriem. Domāju, ka viņa to dara, lai kaitinātu cilvēkus, bet nekad mūžā nebūtu domājis, ka viņa tos ēd. Es neņēmu to nopietni un tas varēja maksāt manas meitenītes dzīvību.”

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment