Video, kurā vērsis uzbrūk 15 gadus vecam zēnam pārņem internetu; Kas šoreiz?

1

Video redzams 15 gadus vecs zēns, kurš tiek smagi ievainot pēc tam, kad pirms 13 stundām tur pat netālu dienas laikā cietusi 13 gadus veca meitene, kura ar smagām traumām nogādāta tuvākajā slimnīcā.

Taču video redzamo puiku savainoja vērsis. Spānijā šāda vieda pasākumi ir tradīcija un ļoti populāri, turklāt tie piesaista arī tūristus no visas pasaules, jo ikvienam interesē to apskatīt, piedzīvot, izbaudīt. Taču šim 15 gadus vecajam zēnam ar savu ģimeni nepaveicās.

2

Pavisam noteikti būsi dzirdējis, ka reizi gadā festivāla laikā ielās tiek uzlikti nožogojumi un palaisti vērši. Citi cenšas to sakaitināt, citi noķert, iegūt adrenalīna sajūtu, taču šeit jābūt ļoti uzmanīgiem. Vide redzams, kā piecpadsmitgadnieks nepaspēja atmukt atpakaļ aiz restēm un visa nelaime sākās, jo vērsis uzreiz devās tam virsū, turklāt blakus esošie arī īsti nezināja ko darīt, jo pašiem savainoties negrabējās. Zēns, protam, tika nogādāts slimnīcā. Pašlaik notiekot izmeklēšana, taču kā ziņots presei, ir nepieciešamas vairāk detaļas, taču policija un valdība no savas puses bija izdarījusi visu, ko varēja.

3

Daudzi liecinieki apgalvo, ka gan šī zēna lietā, gan pirms tam cietušās meitenes lietā vainīgi ir vecāki, jo gluži vienkārši viņi neparūpējās par savu bērnu drošību un to, lai viņi uzmanītos.

Lūk, arī video, dažiem tajā redzamais var šķist nepatīkami!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment