Video, kurš ieguvis plašu popularitāti un titulu- labākais EIRO 2016 video

 

karla

Fani bija tērpušies zaļas krāsas drēbēs un Īrijas karoga kreklos un aizrautīgi dziedāja slaveno dziesmu par to, kā viņa ir pārāk laba lai būtu īsta un ka viņi nespēj novērst acis no viņas (You’re just too good to be true, can’t take my eyes off of you).

Video tika filmēts ar mobilo telefonu, un tajā redzams, ka daži fani pat nometās uz viena ceļa un izstiepa rokas pret meiteni, tādējādi izrādot apbrīnu. Kad fani tika līdz dziesmas piedziedājumam, Karla pati izvilka telefonu un sāka filmēt notiekošo.

Pēc tam fani sāka dziedāt vēl vienu dziesmu – DJ Otzi 2000. gada hitu “Hey Baby”. Beigās viens no pielūdzējiem pat pamanījās saņemt skūpstu no viņas, kam, protams, sekoja pamatīgas ovācijas.

Savā Instagram profilā Karla publicēja fotogrāfiju ar vienu no faniem un pierakstīja komentāru, ka īri ir labākie, un acīmredzot viņiem patīk francūži.

Īru faniem pavisam noteikti bija ļoti pacilāts noskaņojums, jo vēl kādā video ir nofilmēts, kā viņi velta dziesmas arī policijai. Kādā citā video bija redzams dejojošs fanu pūlis, kas dzied Pet Shop Boys dziesmu “Go West” un oriģinālā piedziedājuma vietā godina Francijas policiju.

karla2

Karlai todien bija tikko beigušās lekcijas, un viņa kopā ar draudzeni devās uz bāru. Meitenes uz brīdi izgāja ārā ieelpot svaigu gaisu, un futbola fani no Īrijas sāka viņu fotografēt. Karla stāsta, ka tas viņu esot sasmīdinājis. Tad viens no faniem sāka dziedāt un pārējie pagriezās un pievienojās viņam.

Es domāju, ka sapņoju. Es nezināju, kā rīkoties, bet drīz vien sāku to novērtēt. Tas bija tik jauki un ar labu humora izjūtu.

Karla pūlī pamanīja kādu francūzi un lūdza, lai šis puisis viņus uzmana tajā vakarā un neatstāj vienu. Tad cilvēki sāka prasīt, lai viņa izvēlas kādu no faniem un viņu noskūpsta. Karla pastāstīja, ka izvēlējās puisi ar skaistām acīm un noskūpstīja viņu uz vaiga. Viņa pirms tam neesot pazinusi īrus, un šis bija labs veids, kā viņus iepazīt. Pēc tā visa Karla piezvanīja mātei, lai pastāstītu par brīdi, ko viņa nekad neaizmirsīs.

Lūk arī video!

https://youtu.be/Q1oq8TwkC18

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment