VIDEO: Tu droši vien nokritīsi no krēsla, kad redzēsi, Dona Eirovīzijas dziesmas mēģinājumu

Tiktokera un sociālo mediju personības Roberta Silava uzmetums mūziķa Dona Eirovīzijas dziesmai ir kļuvis par sociālo tīklu hitu.

 

“Tiktokeris skaidro, ka labo Dona Eirovīzijas priekšnesumu. Viņš atzīst, ka dziesma “Hollow” ir lieliska, bet norāda, ka, lai tiktu Eurovīzijas finālā, ir nepieciešams nedaudz vairāk darba pie priekšnesuma.”

Ne tikai piens: 3 labākie produkti pārsālītas siļķes mērcēšanai, lai iegūtu neatkārtojamu garšu

Vēl interesantāk ir tas, ka pašam Donam pēc Roberta ierosinājuma bija aktīva loma performatīvajā uzstāšanās laikā. Dons mainīja savu izskatu, pēc kā viņu varēja redzēt gan ar blondiem garajiem matiem, gan ar melniem īsiem matiem. Turklāt viņš pat ļāva savu galvu ieeļļot ar sviestu un eļļu, piešķirot uzstāšanās momentam papildu īpatnējību.

Lasi vēl: Kritiska situācija! Pilsētā izsniegts sarkanais brīdinājums; “Apstākļi drīzumā var kļūt ļoti riskanti…”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Jāpiebilst, ka šis video sociālajos tīklos iekaroja milzīgu popularitāti. Piemēram, vietnē Instagram tam ir aptuveni 7000 “sirsniņu” atzīmju un vairāk nekā 200 komentāru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment