Viegli pagatavojams burgers gardēžiem

Zilā siera, bekona un sīpolu burgers

Sastāvdaļas:

Puse vidēji liela sarkanā sīpola

2 ēdamkarotes balzamiko etiķa

Košera sāls (akmens sāls)

Pipari

Gaļa pēc izvēles

Zilais siers

4 pusītes hamburgeru maizes

Lapu salāti

Tomāti

Ceptas bekona šķēlītes

Pagatavošana:

  1. Mazā bļodiņā saliec kopā sagrieztus sīpolus, un ceturtdaļu tējkarotes no sāls un pipariem. Ļauj ievilkties.
  2. Gaļu cep uz grila vai pannas – pēc iespējas. Izveido 4 gaļas plāksnītes – kārtīgi izcep, pievieno tām pusi tējkarotes sāls un piparu.
  3. Uz grila vai cepeškrāsnī uzsildi hamburgeru maizītes un bekona šķēles.
  4. Kad viss ir kārtīgi izcepies, uz cepešpapīra uz pannas izkausē zilo sieru.
  5. Saliec visas sastāvdaļas burgerī, kādā secībā vien vēlies.

 

Labu apetīti! 

 

Avots: www.delish.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment