Vien pāris dienu laikā šī fotogrāfija internetā kļuva par sensāciju. Uzzini, kādēļ!

Viņi bildē pamanīja zēnu, kurš sēdēja aizmugurējā sēdeklī. Tas ne pa jokam viņus nobiedēja, jo tobrīd auto neatradās neviens cits.

Šī fotogrāfija jau ir paguvusi nonākt daudzu ekspertu redzeslokā, taču tā arī nav izdevies pierādīt, ka fotogrāfija būtu viltojums. Citiem vārdiem sakot – foto nav apstrādāts nekādās bilžu apstrādes programmatūrās vai redaktoros.

Arī Hārpera un viņas māte bija ārkārtīgi pārsteigtas par redzēto. Viņas gan jau sen bija manījušas, ka Hārpera pie sevis burtiski pievelk dažādas paranormālas parādības, jo bildēs, kur redzama Hārpera, ļoti bieži parādās kaut kādi nesaprotami gaiši apļi. Kad meitenei paziņoja par bildē redzamo, viņa atbildēja: “O! Vēl viens spoks! Un kas tur tāds?”

Lasi vēl: Biedējoši– šie foto pierāda, ka spoki ir īsti un mēdz būt mums visapkārt!

Melisa apgalvo, ka šāda meitas saikne ar citu pasauli ir viegli paskaidrojama. Lieta tāda, ka Melisas brālis Timotijs 2003. gadā kopā ar savu līgavu gāja bojā autavārijā. Tolaik Melisa esot bijusi stāvoklī, bet savu meitu nosauca par godu brāļa sievai.

Ir vēl kāds ļoti mistisks stāsts, kas saistāms ar šo vietu, kur tika uzņemta fotogrāfija. Lieta tāda, ka tieši pirms gada tur notika avārija, kur savu dzīvību zaudēja mazs zēns.

Vispār Melisa uzskata, ka tā ir pozitīva enerģija, kas viņas meitai nes tikai veiksmi. Viņa uzskata, ka uz aizmugurējā sēdekļa atradās viņas sargeņģelis. Turklāt toreiz viņas meitai izdevies uzvarēt konkursā.

Mēs ļaujam katram pašam spriest, kas tad īsti šajā bildē bija redzams. Ar saviem iespaidiem varat dalīties komentāros!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment