Viena dziesma, kas šodien noteikti jānoklausās, lai būtu veiksmīga diena – katrai zodiaka zīmei sava!

Vērsis

Vēršu sirdīs liesmu šodien vislabāk iedegs rokmūzikas klasiķu un allaž lielisko The Doors puišu sings “Light my fire”.

 

Dvīņi

Dvīņiem noderēs vēl viens spēcīgs atgādinājums, ka, ja tu kaut kaut ko vēlies, tev ir jāceļas un jāmēģina to sasniegt, nebaidoties no neizdošanās un sāpēm.

 

Vēzis

Šajā dienā nebaidies no pārmaiņām, uztver tās droši un mierīgi ej pretī visam jaunajam! To paveikt tev palīdzēs šī dziesma.

 

Lauva

Šī enerģiskā meitene ar spēcīgo balsi dos arī tev enerģijas lādiņu visai dienai, kas ļaus gāzt kalnus.

 

Jaunava

Viss, kas šodien vajadzīgs jaunavām – jauka un mīļa dziesmiņa, kas liks mazliet ļauties sapņiem un mudinās tos īstenot.

 

Svari

Svariem šodien der atcerēties, ka tas, kas viegli nāk, tikpat viegli aiziet. Pieņem aizgājušo un dzīvo tālāk!

 

Skorpions

Ja apmeklēji festivālu Positivus, ļoti iespējams, ka šo dziesmu jau dzirdēji, taču Grimes oriģinalitātes un radošuma nekad nevar būt par daudz.

 

Strēlnieks

Šodien tev ne par ko nevajag uztraukties. Nedomā par savām problēmām, aizmirsti par stresu un vienkārši dzīvo. Tam tev palīdzēs šī noteikti jau pazīstamā dziesmiņa, kuru klausoties, nav iespējams justies slikti!

 

Mežāzis

Mežāžiem šodien ir īpaši piemērota diena, lai dotos uz kādu ballīti vai jautru pasēdēšanu. Īsto noskaņojumu palīdzēs radīt un uzturēt visas dienas un nakts garumā šī dziesma.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šodien derētu atvilkt elpu un nesteigties, jo galu galā viss taču būs kārtībā. Mierīga un iedrošinoša mūzika ausīs palīdzēs noticēt sev.

 

Zivis

Zivīm kā jau sapņotājām noderēs šī mierīgā dziesma, kas mudina gan gremdēties pagātnes apcerējumos, gan sapņos par nākotni, kā arī iedvesmo dažādām radošām aktivitātēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aiva</cite>

    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī! http://bit.ly/2ePN7bz

Leave a Comment