Viena dzimuma vecāki- pārsteidzošs atklājums!

Amerikā un daudzviet citur pasaulē, vēl joprojām notiek spraigas diskusijas par to vai atļaut viena dzimuma laulības vai nē. Kā arī vai ļaut šādiem pāriem adoptēt bērnus. Liela koncentrēšanās notiek arī uz to, kā viena dzimuma vecāki audzina bērnus, kāda ir ģimenes dzīve un kā tas ietekmē pašu bērnu.

Pētījumi nodarbojas ar to, lai atklātu kādas rūpes nodrošina divu dzimumu vecāki saviem bērniem un kā par bērniem rūpējas viena dzimuma vecāki.

Nav atšķirības? Vispārīgi tiek pētīta sadzīve dažādu tipu ģimenes modeļos. Kā bērni jūtas un kā viņi uztver viena dzimuma vecākus, bet kā divu dzimumu vecākus. Kādu iespaidu šāda vide atstāj uz bērna attīstību un psihi. Lielākoties, viena dzimuma vecāki uzņemas rūpes un pieņem savā ģimenē bērnus ar smagākām pagātnes sekām, jo tie tiek izņemti no bērnu namiem.

Pētījums sekoja līdzi tam, cik daudz laika ar bērniem pavada kopā vecāki, abos ģimeņu modeļos. Tika sekots līdzi, cik daudzas aktivitātes ir koncentrētas uz bērnu 24 stundu laikā. Tāds laiks ir domāts, ka tiek pavadīts sarunās ar bērniem, kopīgā darbošanās pie dabas, pagalmā vai lasot grāmatu. Pētījumā tika ņemts vērā arī ģimenē esošo bērnu skaits, ienākumu līmenis, mācību un darba laiks.

Rezultāti bija pārsteidzoši. Sievietes un vīrieši viena dzimuma ģimenē pavadīja aptuveni 100 minūtes dienā ar savu bērnu, kur rezultāti neatšķīrās, kura dzimuma vecāki viņi ir. Tomēr atklājās tas, ka vīrieši, divu dzimumu ģimenē, pavadīja uz pusi mazāk laika kopā ar saviem bērniem nekā to dara kāds no vecākiem viena dzimuma ģimenē. Tas ir senais dzīves modelis, kurā sievietei tiek atstāti bērni un, lai viņa tiek galā ar viņiem un pavada laiku kopā ar tiem.

Bērni viena dzimuma ģimenē dienā vidēji saņem 3.5 stundas vecāku laika, kad divu dzimumu ģimenē tās ir tikai 2.5 stundas.

Avots: thesocietypages.org

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    Tas nozīmē, ka šie nabaga bērni kas jau tā dzīvē maz prieka redzējuši vēl tiks šo geju pāru ietekmē sabojāti. Pirmkārt divu veču / veceņu kopdzīve NAV ģimene. Gīmene ir vūirieša un sievietes savienība kas ir potenciāli spējīga radīt pēcnācējus un tos uzturēt un izaudzināt. Ne pederasti, ne lezbas nav spējīgi savstarpēji radīt pēcnācējus tāpēc nesauciet šo izvirtušo salašņu kopdzīvi par ģimeni. Pie tam – kur ir garantija, ka gejs nevar būt pedofīls?

Leave a Comment