Vienkārši ieberu un dodos uz darbu: tualete vienmēr mirdzēs kā dimants

Kad pirms divdesmit gadiem mēs ar vīru pārvācāmies uz vecu īrētu dzīvokli, mani pārsteidza tualetes pods. Tas bija tipisks padomju dzīvokļu modelis. Taču ne tas mani pārsteidza visvairāk, bet gan brūnais patinas pārklājums poda iekšienē.

Neraugoties uz visiem maniem mēģinājumiem, man tā arī neizdevās atbrīvoties no šī nosēduma. Tomēr drīz vien atklāju risinājumu, kas palīdz padarīt manu tualeti neticami baltu, un rezultāts ir pārsteidzošs.

Manā tualetē vienmēr ir burka, kurā vienādās proporcijās iepildīta dzeramā soda un sāls. Soda darbojas kā sārmains tīrīšanas līdzeklis, un sāls palielina tās efektivitāti. Turklāt sāls darbojas kā lielisks abrazīvs līdzeklis.

Es ieberu šķipsniņu vai divas sodas un sāls maisījuma, vienmērīgi izkliedējot to pa tualetes poda iekšpusi. Lai nodrošinātu, ka pulveris labi pieķeras virsmai, pirms tam iztukšoju tualetes tvertni.

Šo maisījumu var atstāt uz nakti vai uz prombūtnes laiku mājās, kad esmu pārliecināts, ka tualetes pods netiks izmantots.

Tomēr pilnīgi pietiek pat ar pusstundu iedarbības, un, ja tā ir ikdienas profilaktiskā tīrīšana, var ķerties pie darba nekavējoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment