Viens no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem un viņa draudzene dižojas ar smalko ceļojumu

Viens no likvidējamās “ABLV Bank” īpašniekiem, miljonārs un uzņēmējs Oļegs Fiļs (46) kopā ar mīļoto sievieti Kristīni Jelinsku (28) nupat kā atgriezušies no Monako un Kannām – tā bija pirmā reize pēc ārkārtas situācijas beigām, kad pāris bija devies ceļojumā uz ārzemēm.

Abi pazīstami ne tikai kā aizrautīgi ceļotāji, bet arī greznas atpūtas cienītāji.

Dzīvesdraugi, lai gan nav oficiāli precējušies, savas attiecības nemēģina slēpt – abi aktīvi darbojas sociālajos tīklos, kur viņu sekotāji var gūt ieskatu pāra ikdienas gaitās.

Lasi arī: Skaistumkaraliene nevar atrast vīru savas figūras dēļ

Mīlnieki par dzīves būtiskākajiem notikumiem vienmēr informējuši savus atbalstītājus, un arī ceļojums uz Monako un Kannām nav izņēmums – tā norise atainota sociālajos tīklos, kur publiskoti daudzi brīnišķīgi un krāšņi fotoattēli.

Tie ļauj spriest, ka Oļegs un Kristīne nodevušies atpūtai “uz pilnu klapi”. Vietējos restorānos abi baudījuši tādas delikateses kā austeres un garneles, dažādus spirdzinājumus, devušies nesteidzīgās pastaigās, izbraucienos ar jahtu, vērojuši vaļu rotaļas, kā arī baudījuši saules un ūdens peldes.

Pirms vairākiem gadiem Fiļs pēc šķiršanās no sievas, vīnzines Santas Zāmueles uzsāka attiecības ar bijušo bankas darbinieci Kristīni Jelinsku. Lai gan šī savienība nāca gaismā ar skaļu skandālu, Oļegs un Kristīne laika gaitā atstājuši visnotaļ saticīga un saskanīga pāra iespaidu.

Vēstīts, ka Oļegs Kristīni lutinot kā vien varēdams, bieži dāvājot ziedus un citas veltes, par kurām mīļotā nereti viņam pateicas publiski.

 

Atgādinām, ka Kristīne vēl bija precējusies, kad uzsāka dēku ar Fiļu, un viņas bijušais vīrs Kaspars Jelinskis (40) atklāja, ka par attiecībām ar Oļegu sieva esot viņam paziņojusi ar īsziņas starpniecību.

Lasi arī: Skaistumkaraliene nevar atrast vīru savas figūras dēļ

Lūk FOTO:

Lasi arī: Jaunieši pārcēlās uz dzīvi vecā furgonā; tev IR jāredz, kā viņi to pārveidoja!

 

Šķir otru lapu, laai skatītu pārējos FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment