Vīrieša 1 diena sieviešu augstpapēžu kurpēs

Viens žurnāla redaktors piekrita būt laboratorijas žurciņa un ļauties eksperimentam, pavadot dienu augstpapēžu kurpēs.

“Es esmu iemācījies braukt ar riteni, vadīt automašīnu un izrēķināt matemātikas vienādojumus. Cik gan grūti šis var būt? “ viņš prātoja.

Pāris lietas, ko viņš saprata, nēsājot augstpapēžu kurpes:

  1. Ir ļoti grūti ilgstoši atrasties stāvus pozīcijā, jo aptuveni pēc 20 minūtēm pēdu spilventiņi jau sāk sūrstēt un sāpēt.
  2. Viņš bija pārsteigts par to, cik atvērti un pieņemoši bija viņa kolēģi un apkārtējie cilvēki. Smiekli izskanēja retāk nekā bija gaidīts. Vairāk tika uzdoti tādi jautājumi kā: “Ko tu atkal mēģini pierādīt?”
  3. Staigāšana šādās kurpēs ir briesmīga! Kad viņš bērnībā bija ar lieko svaru, tad reizēm viņam sāpēja kājas no ilgās staigāšanas un tagad viņš bija sajutis tās pašas sāpes. Kāds viņa kolēģis dāvāja viņam “komplimentu”, ka viņš izskatoties pēc ievainotas žirafes.
  4. Vēl briesmīgāk par vienkāršu staigāšanu šādos apavos ir kāpšana pa trepēm!
  5. Viņš saņēma vairākus nicinošus un drūmus skatienus tieši no sieviešu puses, vīrieši vairāk bija tie, kuri pasmējās.

Pabeidzot šo eksperimentu, viņam radās vairāk jautājumu nekā atbilžu. Kā sievietes var nostaigāt šādos apavos visu dienu un vēl naktīs dejot? Vai ir kāds unikāls un vieglāks veids kā kāpt pa kāpnēm? Kādēļ tas ir vajadzīgs, ja tas ir tik ļoti neērti?

Vīri, atbrīvojiet savas sievietes no šīm mokām, jo liela daļa iespējams nēsā šos apavus jūsu dēļ! Citu iemeslu šis eksperiments neatklāja.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment