Vīrietis aplaupa sievieti un aizbēg; Bet ļauj sevi atklāt, jo izdara pilnīgu IDIOTISMU soctīklos

Šis 28 gadus vecais pamuļķis no Vašingtonas vispirms aplaupījis sievieti, un tad nosūtījis viņai uzaicinājumu draudzēties Facebook burtiski nākamajā dienā.

Uzbrukuma laikā sievietei no aizmugures tika iesists pa galvu, bet viņa ievēroja trīsstūrveida tetovējumu uz zagļa kakla, pirms viņš aizskrēja prom ar viņas iPod un somiņu. Kad pēc 24 stundām viņa Facebook saņēma draudzības aicinājumu no sveša vīrieša, viņa uzreiz spēja noteikt, ka tas ir viņas aplaupītājs.

Vai ir iespējama vēl dumjāka rīcība – nozagt svešam cilvēkam viņa dokumentus, pēc tiem atrast sociālajos tīklos un uzaicināt draudzēties? Varbūt tas bija īstais iemesls, kāpēc šis izmisušais puisis atņēma sievietei somiņu: lai uzzinātu viņas vārdu un internetā saņemtos uzaicināt uz randiņu. Lieliska ideja. Viņš būtu varējis nosūtīt ziņu ar tekstu “Hei, atceries mani? Es esmu tas čalis, kurš tevi aplaupīja. LOL”.

Tas noteikti nav labs veids, kā piesaistīt pretējā dzimuma interesi!

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elianora</cite>

    Šis gadījums man atsauca atmiņā nepilnus trīs gadus vecu notikumu Latvijā. Tas bija kaut kur februārī. Divi jaunieši bija nozaguši mašīnu un aizdzinuši kaut kur līdz Talsu šosejai kad auto noslāpa. Sie negribēdami nosalt piezvanījuši policijai un padevušies. Cilvēku ” loģiskajam saprātam” nav robežu 😀 😀

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/LFHkXq</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies, sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment