Vīrietis aplaupa sievieti un aizbēg; Bet ļauj sevi atklāt, jo izdara pilnīgu IDIOTISMU soctīklos

njkjk

Vīrietis apzog sievieti un veiksmīgi aizbēg, bet jau drīz tiek arestēts, jo visstulbākajā veidā atklāj sevi sociālajos tīklos.

Šis stāsts, kaut arī smieklīgs, var likt mazliet zaudēt ticību cilvēcei. Šī vīrieša “piedzīvojumi” kā “ugunsgrēks”sausā pļavā izplatījās sociālajos tīklos  ar to cilvēki dalās no visas pasaules tūkstošiem reižu. Uzreiz jāsaka, ka sava amata brāļiem čalis “godu” (cik nu tāds šajā arodā ir iespējams) nedara.

Uzbrukuma laikā sievietei no aizmugures tika iesists pa galvu, bet viņa ievēroja trīsstūrveida tetovējumu uz zagļa kakla, pirms viņš aizskrēja prom ar viņas iPod un somiņu. Tieši šis fakts arī beigās izrādījās atslēgas moments, kas puiša stulbo rīcību padarīja vēl jo krāšņāku.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elianora</cite>

    Šis gadījums man atsauca atmiņā nepilnus trīs gadus vecu notikumu Latvijā. Tas bija kaut kur februārī. Divi jaunieši bija nozaguši mašīnu un aizdzinuši kaut kur līdz Talsu šosejai kad auto noslāpa. Sie negribēdami nosalt piezvanījuši policijai un padevušies. Cilvēku ” loģiskajam saprātam” nav robežu 😀 😀

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/LFHkXq</cite>

    Ne katrs var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies, sagaidi izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment