Vīrs/tēvs bija pazudis un uzskatīts par mirušu 23 gadus: nesen atklājās kaunpilnā patiesība

Viņš apprecējās un kopā ar jauno sievu laida pasaulē vēl vienu bērnu zem Terija Simanska identitātes – tas bija zvejnieks, kurš mira negadījumā 1991. gadā.

Hoglanda noziegums atklājās, kad īstā Terija Simanska brāļadēls sāka vākt informāciju par savu onkuli un atklāja, ka viņš ir reģistrējis laulību četrus gadus pēc savas nāves.

Ričards Hoglands 2016. gadā.
Ričards Hoglands 2016. gadā.

63 gadus vecais vīrietis tika arestēts un šobrīd gaida soda piespriešanu par krāpšanu. Pēc viņa aresta jaunā sieva Marija Hikmane atrada maku, pilnu ar dokumentiem, kuri saistīti ar viņa īsto identitāti.

Iepriekšējā sieva Linda medijiem atklājusi, ka nekad vairs neredzēja vīru pēc satraucošā zvana 1993. gadā.
Viņa stāsta: “Viņš piezvanīja man uz darbum, pateica, ka ir slims un ka viņam jādodas uz traumpunktu. Es teicu: kāpēc tu vienkārši nepagaidi, un es iešu kopā ar tevi? Viņš teica: Nē, man nav laika gaidīt.”

Terijs Simanskis
Terijs Simanskis

Terijs Simanskis bija neprecēts vīrs bez bērniem, kurš 1991. gadā mira savādā negadījumā. Hoglands noīrēja dzīvokli no viņa tēva un sāka izmantot Simanska identitāti, kad nomira arī viņa tēvs.

Lasi vēl: Vecāki teica, ka viņa brālis pazuda bez vēsts. Bet pēc daudziem gadiem viņš saprata patiesību

Policijas darbinieki viņu nodēvējuši par “savtīgu gļēvuli” viņa divu desmitgažu ilgo blēdību dēļ. Šerifs Kriss Noko izteicies: “Šis ir cilvēks, kurš dzīvojis savu dzīvi, iznīcinot citus.”

Viņš arī esot vēlējies tikt projām no savas pēdējās sievas, bet nevēlējies šķiršanos.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment