Viņa katru dienu dzēra 20 Red Bull dzērienus; 4 gadus vēlāk notika šis…

Tveršana

Marija Alvuda ir trīs bērnu māte, kura strādā pilnas slodzes darbā, un tāpēc, lai būtu spēks paveikt visu viņa pievērsās enerģijas dzērieniem, kas iedeva enerģiju vajadzīgajā brīdī. Taču ar laiku no 2-3 dzērieniem dienā viņa nokļuva līdz stadijai, ka bija nepieciešami 20 šādi dzērieni, lai viņa spētu funkcionēt pilnvērtīgi.

No sākuma tas man deva mundrumu un enerģiju, taču pēc laika tā kļuva par atkarību, un tad tas vairs nedeva man enerģiju, bet man bija vajadzīga tā garša un sajūta. Tas bija mans heroīns, es jutos slikti, ja to neiedzēru.

1_2

Arī šie dzērieni tāpat kā alkohola un tabakas izstrādājumi rada atkarību, un Marija bija viena no tiem, kas krita un ļāvās šai atkarībai. Viņa nespēja doties ārpus mājas vai uzsākt, ko darīt, ja viņa nebija izdzērusi divus šos dzērienus, un ja nu gadījās, kad viņai ledusskapī vairs nebija neviena no bundžiņām, tad viņa tūlīt devās uz veikalu un iegādājās vismaz divas. Pirmo viņa izdzēra momentā, bet otro centās dzert lēnāk, lai viņai būtu ilgāk, ko izbaudīt.

4

Taču visam pienāk savs gals, un kādu dienu viņas ķermenis vairs neizturēja. Turklāt viņa bija pieņēmusies svarā, un viņas apģērba izmērs nu bija gandrīz 10 reizes lielāks. Kā arī, viņa bija ignorējusi sirds sāpes, kas parādījās ik pa laikam. Līdz vienu dienu šīs sāpes bija tik spēcīga, ka viņu nogādāja slimnīcā. Pēc testiem ārsti domāja, ka viņa ir alkoholiķe, jo viņas aknas bija uzblīdušas divreiz lielākas, nekā tās ir bijušas pirms tam, un tā ir izteikta pazīme alkoholiķiem.

1_3

Marijas uzņemtais cukura un kofeīna daudzums dienā izdzerot 20 Red Bull dzērienus bija līdzvērtīgs 17 Mars batoniņos esošajam cukura daudzumam, un 16 kafija tasītēs esošajam kofeīna daudzumam. Pēc šī ieraduma atmešanas un diētas četru mēnešu laikā viņa atgriezās pie sava ierastā apģērba izmēra. Pēc šīs pieredzes viņa uzskata, ka pret šiem dzērieniem vajadzētu izturēties tāpat kā pret cigaretēm un alkoholu, it īpaši izvietot vairāk informācijas un attēlus uz iepakojumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment