Viņa kļuva par seksa verdzeni 15 gadu vecumā. Lūk, viņas stāsts!

“Man nezinot, divi man pazīstamā zēna radinieki, kuri ir iesaistīti noziedzīgā grupējumā, uzņēma fotoattēlus ar mani. Viņi draudēja parādīt šos attēlus manam tēvam, ja es nedarīšu, kā viņi liek. Man bija kauns iedomāties, ka mans tēvs pēc to aplūkošanas varētu uzskatīt mani par tukšu vietu,” Floresa atminas.

Tāpat noziedznieki piedraudēja, ka nepakļaušanās gadījumā šie attēli tiks nosūtīti Floresas tēva darba devējam, izlīmēti skolā un parādīti mācītājam, kurš kalpoja baznīcai, kuru katru svētdienu apmeklēja Floresu ģimene.

Floresa turpina: “Šie vīrieši draudēja nodarīt pāri maniem ģimenes locekļiem, ja es kādam pastāstīšu par notikušo. Viņi mani psiholoģiski un fiziski spīdzināja teju divas dienas. Es biju tikai 15 gadus veca, kad kļuvu par vidusmēra seksa verdzeni, lai atgūtu uzņemtos, nepiedienīgos attēlus. Mani nogādāja dažādās vietās, lielākoties es pat nezināju, kur tās atrodas, un lika man apmierināt simtiem vīriešu, tikmēr viņu bizness zēla un plauka. Viņi uz manu sāpju rēķina nopelnīja prāvu naudas summu. Man atgādināja “tu mums piederi”, kā arī manā pasta kastītē pastāvīgi tika ievietoti beigti dzīvnieki, lai atgādinātu par to, kas ar mani notiks, ja kādam atklāšu patiesību.

Lasi vēl: “Nogaliniet viņu vai nogrieziet kāju, lai vairs neaizbēg!” Taču šai sievietei tomēr izdevās

Kādu vakaru pēc skolas apmeklējuma mani nolaupīja šī paša grupējuma dalībnieki un aizveda mani uz kādu netīru, pretīgu moteli Detroitā. Mani ievedot istabā, kurā atradās divi duči vīriešu, paziņoja: “Lūk, jūsu atlīdzība par labi pastrādātu darbu.” Es kļuvu par pamudinājumu šiem vīriešiem turpināt darbu cilvēku tirdzniecībā. Es biju atlīdzība par bīstamu un smagu darbu, kas tika labi paveikts. Tonakt mani pārdeva vairāk sološajam vīrietim. Mani sazāļoja, piekāva un izvaroja līdz nemaņai. Kad pamodos, es nezināju, kur atrodos un kā nokļūt atpakaļ mājās. Man nebija ne naudas, nedz apavu. Es nezināju, ko darīt!”

Floresa atzinusies, ka droši vien visu atlikušo dzīvi viņa pavadīs, atkopjoties no traumējošajiem notikumiem. Nekādi likumi nespēja viņu aizstāvēt, turklāt viņas nolaupītāji tā arī netika tiesāti.

ASV Nacionālais cilvēku tirdzniecības resursu centrs 2012. gada pirmo deviņu mēnešu laikā no Detroitas apgabala saņēma 46 zvanus par iespējamu cilvēku tirdzniecību.

Cilvēku tirdzniecība jeb mūsdienu verdzība gada laikā visā pasaulē ietekmē 700 000 līdz 2 miljonus cilvēku.

Floresa vairs nebaidās publiski runāt par savu pārdzīvojumu, lai censtos pasargāt citus potenciālos cilvēku tirdzniecības tīkla upurus.

Pēc prostitūcijas ziņojumu datiem, bērniem, kurus ekspluatē cilvēku tirgotājs vai suteners, vienas nakts laikā jāapkalpo vidēji 10 līdz 15 pircēji. Upura paverdzināšanas periodā prostitūcijai nodotais bērns vidēji tiek izvarots 6 000 reižu.

Avots: mlive.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment