Viņa palūdza atbrīvot invalīdu stāvvietu, bet vīrieša atbilde tevi pilnīgi šokēs!

26 gadus vecā Ešlija Breidija pirms gada zaudēja kāju kādā negadījumā, tādēļ viņai vēl joprojām sagādā problēmas staigāšana ar kājas protēzi. Savu grūtību dēļ viņa mājas pārvaldniekam bija izlūgusies izveidot invalīdu vietu mašīnai, lai viņai būtu atvieglota nonākšana no mašīnas līdz mājai. Vieta tika izveidota, un tikai dažas minūtes vēlāk kaimiņš nekaunējās izmantot stāvvietas priekšrocības.

Sašutusī Breidija uzrakstīja kaimiņam vēstuli un piestiprināja to pie viņa mašīnas. Vēstulē viņa uzrakstīja, ka šī stāvvieta ir domāta viņai un lūdza tur vairs nenovietot savu mašīnu. Kaimiņa atbildes vēstule bija vienkārši neiedomājami briesmīga:

3

“Sveika, invalīde. Pirmkārt, nekad mūžā vairs ar savām rokām nepieskaries manai mašīnai. Otrkārt, mīļā, tu neesi tāda vienīgā ar savām “problēmām”. Ja vēlies atbalstu, tad dodies uz vien-kāju atbalsta grupas nodarbībām. Tu esi iepinusies ar nepareizo cilvēku. Man ir pilnīgi vienalga, kas ir rakstīts tavā vēstulē, bet, ja tu vēlreiz aiztiksi manu mašīnu, es par tevi ziņošu un es nejokoju! Es ofisam paziņošu, ka mazā raudule ar vienu kāju aiztiek manu īpašumu – tas tev sagādās lielas problēmas, tādēļ ej izraudi savas problēmas kādam, kuram tās interesē, tādēļ es eju prom ar savām abām kājām.” 

Pēc negadījuma Breidija ir dalījusies ar šo vēstuli, kur tā ir izplatījusies ļoti lielā ātrumā. Tāpat viņa ir sniegusi sūdzību mājas pārvaldniekam un arī policijai.

Cerēsim, ka Breidija atradīs taisnību!

Avots: shareably.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Latvija lai sakarto likumdosanu. Anglija, ja sadu draudu vestuli nodotu policija. sieviete sanemtu kompensaciju desmitiem tukstosu. Rakstitajs pasedetu cietuma, kur vinam ari norautu kajas.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Lai atbildes rakstījās pats pamēģina ar vienu kāju paiet. Riebeklis. Cietumā tādu uz mūžu. Neciena invalīdus. Gribētu redzēt viņa reakciju, kad kāds viņu necienīs.

  • <cite class="fn">Einars</cite>

    Lai viņam arī norauj vienu kāju. Un tad lai viņš pastaigā ar vienu kāju, ja jau tāds gudrais ir. Tas vecis ir jāmet cietumā un viss.

Leave a Comment