Viņa sadedzināja sava drauga suni – kaut kas šausminošs!

 

Vīrietis atkārtoti saņēmis zvanus no Redemonas, kura zvanījusi no taksofona. Sieviete nogaidījusi līdz vīrietis atbild un tad teikusi: “Izņem savu suni no krāsns.”

Kad vārdā nenosauktais vīrietis ieradies mājās, viņš atradis suni krāsnī jau mirušu. Redemona bija aizbultējusi krāsns durvis, pieliekot tām priekšā krēslu, lai kucēns netiktu laukā.

Policijas virsnieks Džefs Steinbergs ieguva videokameru ierakstus no vietas, kurā veikts zvans. Tika apstiprināts, ka zvanītāja bijusi Redemona. Pēc apcietināšanas ordera iegūšanas sieviete tika arestēta.

Redemona atsacījās policistiem paskaidrot, ko izdarījusi ar suni.

untitled

Redemonai noteikta drošības nauda 250 000 ASV dolāru apmērā, kā arī viņai aizliegts tuvoties bijušajam draugam vai viņa mājai.

Pāra bērns nonācis tuvinieku aprūpē, bet ASV Bērnu un Ģimenes lietu departaments veic izmeklēšanu, pēc kuras noteikti Redemonai tiks atņemtas aizbildniecības tiesības.

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Nāc uz manu saitu, seko instrukcijām un arī tu varēsi atļauties brīnišķīgas sievietes skatīt ne tikai feisbuka fotogrāfijās, bet arī ikdienā pie sevis mājās. Tāpat arī skaistus auto baudīt ne tikai vērojot garāmbraucējus uz ielas, bet arī no iekšpuses.

Leave a Comment