Viņa skolā tika apcelta, bet tad pie viņas piebrauca motociklistu banda un izdarīja ŠO!

Aleksandra bija izdomājusi vērsties pie Toledo tiesībaizsardzības motociklu kluba pēc palīdzības. Cerībā, ka Adriana sapratīs, ka nav nekas slikts, ka viņai patīk motocikli un ka pasaulē ir arī laipni cilvēki, Toledo motociklisti savācās kopā, lai pārsteigtu Adrianu ar braucienu uz skolu, sēžot uz motocikla. Adrianas seja, kuru rotāja jauks smaids, kad viņa apķēra ikvienu no motociklistiem, lai pateiktos par braucienu, lika mammai saprast, ka viņa ir izdarījusi pareizo izvēli.

Lai gan viņi izskatās biedējoši, viņi ir ļoti tālu no tā,” saka kluba dibinātājs Daniels Bašejs. “Kad vien ir iespēja, mēs momentā palīdzam šādiem bērniem.”

Toledo klubs “The Punishers” ir unikāls klubs – tas sastāv no cilvēkiem, kuri strādā profesijās, kuru mērķis ir palīdzēt citiem – viņi uzreiz jūt līdzi tiem, kuri ir kļuvuši par dažādu situāciju upuriem. Kad viņi satika Adrianu, viņi atzīstas, ka starp viņiem ir izveidojusies tūlītēja saikne.

Bašejs stāsta ABC News: “Mēs sagādājām viņai vesti un teicām, lai viņa izturas pret mums tā, it kā mēs būtu viņas onkuļi. Tagad viņa ir mūsu ģimenes daļa – ja viņai kaut kas ir vajadzīgs, uzreiz ziņojiet mums!” Pēc tam, kad meitenes galvā tika uzvilkta rozā ķivere, viņa tika uzsēdzināta uz motocikla un aizvesta uz skolu visa kluba pavadībā. “Meitenes aizvešana uz skolu šādā veidā noteikti veiks vismaz minimālas izmaiņas,” saka Bašejs.

Lasi vēl: Dēls skolā apcēla jaunu meiteni; Viņa māte sociālajos tīklos izdara ŠO!

Aleksandrai ir mazāk noraizējusies par to, kādu iespaidu baikeru klubs atstās uz Adrianas klases biedriem – viņai ir svarīgi, kā to uztvers viņas meita. “Mēs tikai centāmies uzlabot viņas garastāvokli un parādīt viņai, ka ne visi cilvēki ir ļauni – pasaulē ir daudz labu cilvēku,” saka Aleksandra. “Šāda izpalīdzība ir tiešām apbrīnojama, mēs esam viņiem ļoti pateicīgas.”

Lai gan Adriana klases biedru starpā nevarēja atrast draugus, tagad viņai ir vairāki motociklistu draugi, kuri vienmēr būs gatavi palīdzēt.

Lūk, noskaties video:

Avots: shareably.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment