“Viņai jau tagad jākāpj uz skatuves”: Pugačova un Galkina sešgadīgā meita iepriecina ar savām manierēm un talantu


Krievijā un arī ārpus Krievija (tai skaitā Latvijā) cilvēkiem arvien nav apnicis apbrīnot burvīgo bērniņu Lizu, kura uzvedas dabiski, nekautrējoties parādīt visus savus talantus kameras priekšā.

Galkinu un Pugačova zvaigžņu ģimenes līdzjutēji ar lielu interesi un maigumu vēro, kā aug viņu bērni – sešus gadus vecie dvīņi Liza un Harijs. Komiķis bieži lutina sava Instagram konta abonentus ar smieklīgiem video, kuros iemūžinātas bērnu spēles un palaidnības. Un katru reizi  šie video iegūst miljoniem skatījumu.

Galkins nesen parādīja Lizu dejojam pret balto ekrānu. Kopā ar meiteni dejo viņas ēna ar glītām “ausīm”. Interneta lietotāji veltīja cildinošus vārdus meitenes spējām. “Skaistā Lisa, kā vienmēr, ir neatvairāma”, “Māksliniece, viņa izaugs lidzīga mammai!”, “Tu vari uz šo meiteni skatīties bezgalīgi”, “Cik dabiski viņa izturas, viņu jau tagad var sūtīt uz skatuvei!”!

 

 

Ne mazāk sajūsmu izraisīja video, kas nesen parādījās mazās Elizabetes fanu kontā. Alla Borisovna uz kameras iemūžināja to, kā viņas mazā meita veic masāžu Galkinam. “Sliedes, sliedes, gulšņi, gulšņi,” Liza saka bērnudārza atskaņās. Un viņas tēvs aiz laimes atrodas septītajās debesīs. “Cik brīnišķīgs bērns, tagad jūs reti redzat tādu lietu,” sacīja viens no faniem.

 

Lasi arī: Es vienlaicīgi guļu ar trim vīriešiem. Un es visu daru pareizi!

Neskatoties uz mazo vecumu, Liza jau piemīt īstas sievietes, modīgas dāmas un flirta meistares paradumi. Uz viena no mājas video kadriem mazule izmēģina rotaslietas un krāso lūpas ar higiēnisku lūpu krāsu. Meitene nepārprotami izaugs par īstu dāmu, kurai būs jālauž daudz vīriešu siržu. “Es nevaru, ar jums ir tik jauki!”, “Saulaini, tik jauki,” raksta tīkla komentētāji.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment